Prvi 2994 pregleda 20. siječnja 2022.

MGK izjavio: Ako Megan skine zaručnički prsten, boljet će je!

OConnor-Arroyo/Press Association/PIXSELL

Megan Fox i Machine Gun Kelly zaručili su se prije nekoliko dana i, iako smo već svi vidjeli zaručnički prsten, MGK je ipak otkrio još jedan detalj o njemu. I poprilično je bizaran...

Američka glumica Megan Fox i reper Machine Gun Kelly zaručili su se prije nekoliko dana, a prsten s kojim je MGK zaprosio Megan, iako izgleda zaista prekrasno i ima jako romantično značenje, ipak krije jedan pomalo mračan i, doslovno, bolan detalj.

Naime, nakon D&G modne revije, novopečeni zaručnici dali su izjavu o svojoj vezi, zarukama i prstenu, a MGK je izjavio da je struktura prstena, zapravo, u obliku trnja, piše Vanity Fair

"Ako pokuša skinuti prsten, to će joj biti jako bolno. Ljubav je bol", ispričao je MGK. "Na prstenu se nalazi čisti kolumbijski smaragd koji nije niti malo brušen. Došao je direktno iz rudnika i samo je oblikovan u suzu, a dijamant je dizajn Stephena Webstera", dodao je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @diorkiss2000

"Prsten se sastoji od dva draga kamena, smaragda (njen kamen rođenja) i dijamanta (moj kamen rođenja) koji su povezani dvjema magnetskim trakama koje se spajaju kao dvije polovice iste duše i tako formiraju apstraktno srce koje je baš kao naša ljubav", objasnio je.

Što vi mislite o ovakvom prstenu? Je li ova priča pomalo bizarna ili romantična? Hmmm...

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?