Prvi 8 pregleda 17. rujna 2016.

Mia ispunila obećanje: Napravila spektakl u prepunom Lisinskom!

Mia Negovetić
Pixsell
Mia ispunila obećanje: Napravila spektakl u prepunom Lisinskom! Mia ispunila obećanje: Napravila spektakl u prepunom Lisinskom! Mia ispunila obećanje: Napravila spektakl u prepunom Lisinskom! Mia ispunila obećanje: Napravila spektakl u prepunom Lisinskom! Mia ispunila obećanje: Napravila spektakl u prepunom Lisinskom! Mia ispunila obećanje: Napravila spektakl u prepunom Lisinskom! Mia ispunila obećanje: Napravila spektakl u prepunom Lisinskom!

Na dugačak popis uspjeha, mlada pjevačica može upisati i - napunila sam Lisinski...

Prva hrvatska 'Zvjezdica', trinaestogodišnja Mia Negovetić, ljeto je provela radno pripremajući se za koncertni spektakl u pratnji orkestra i to ni više ni manje nego u - Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog!

Nakon tih dugačkih priprema, napokon je došao i dan samog koncerta. Dok je Mia obavljala zadnje pripreme prije koncerta, Lisinski se polako ali sigurno puni. Do trenutka kada je mlada pjevačica anđeoskog glasa izašla na pozornicu sva su mjesta bila popunjena, a onda je i ona ispunila obečanje koje je dala svojim obožavateljima - da će napraviti spektakl. 

Mia Negovetić | Autor: Pixsell Pixsell

Svojim je vokalnim sposobnostima osvojila srca publike, ali i glazbenih veterana pa ju je iz publike bodrila i Jelena Rozga.

Mia Negovetić | Autor: Pixsell Pixsell

Kako je bilo na koncertu provjerite u našoj fotogaleriji.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?