Prvi 121 pregleda 19. ožujka 2016.

Mia Negovetić je najbolje novo lice godine

mia negovetic2
Pixsell
Mia Negovetić je najbolje novo lice godine Mia Negovetić je najbolje novo lice godine

Pobjednica prve sezone "Zvjezdica" priznala je da nije ni znala da može biti nominirana za tako važnu nagradu

Glas Mije Negovetić (13) u "Zvjezdicama" je izmamio suze žiriju i donio joj pobjedu u ovom showu. Puna suza i emocija popela se sinoć na pozornicu HNK gdje se održavala dodjela "Večernjakove ruže" i preuzela svoju nagradu za ''Najbolje novo lice godine''. Iskrena Mia kaže  da nije niti znala što je Večernjakova ruža, na kraju su joj objasnili roditelji koji su na internetu vidjeli članak o nominacijama i njeno ime uz nju, koja ju je sama po sebi iznenadila, jer kako kaže, nije niti znala da može biti nominirana za tako važnu nagradu. Kada je nagradu i osvojila, teško je dolazila do riječi, ponajviše zbog suza radosnica.

mia negovetic3 | Autor: Pixsell Pixsell

- Hvala žiriju, ovo stvarno nisam očekivala, hvala obitelji na podršci... ma hvala svima puno!- rekla je Mia. Stručni žiri izabrao je tako 35 televizijskih i radijskih lica, emisija, glazbenika i novih nada koje su nas oduševljavale tijekom 2015. godine. Mijine roditelje ta je nominacija jako iznenadila, ako i nju samu. 

mia negovetic4 | Autor: Pixsell Pixsell

Pobjednica prve sezone RTL-ovih 'Zvjezdica', Mia Negovetić, nedavno je dobila priliku otkriti svoj nevjerojatan talent i američkoj publici. Naime, nastupila je u programu NBC-ja, u showu 'Little Big Shot' u kojem se predstavljaju 'najtalentiranija i najizvanrednija djeca na svijetu'.

Tako je Mia, svojim očaravajućim vokalnim sposobnostima uspjela osvojiti i publiku 'preko bare'.

Poziv za sudjelovanje u showu je dobila od slavne Ellen DeGeneres.

- Sve što zasad smijem reći je da sam nastupila u show-u Little Big Shots i da je još jedno predivno iskustvo iza mene. Thanks to Steve Harvey, Ellen DeGeneres i NBC - napisala je mlada pjevačica na svom Facebook profilu. Za talentiranu 13-godišnjakinju sudjelovanje u velikom američkom showu je nevjerojatno iskustvo koje je dodatno obogatilo njezinu zavidnu pjevačku biografiju. Osim pobjede u prvoj sezoni 'Zvjezdica', Mia je bila pobjednica i u natjecanju Dječji mikrofon, nastupila je na prošlogodišnjem vojnom mimohodu povodom obljetnice Oluje gdje su svi bili očarani njezinom izvedbom himne, nastupila je na Retropatijskom festivalu te na Vanninom slavljeničkom koncertu.

 

Večernjakovu osvojio je i voditelj Narodnog radija Dalibor Petko koji je pobjedio u kategoriji radijska osoba godine. U kategoriji najbolje TV glumačko ostvarenje godine pobjedio je Goran Navojec, Ružom se mogu pohvaliti i dečki iz 2Cellosa Stjepan Hauser i Luka Šulić koji su nakon dvije godine ponovno slavili u kategoriji glazbenika godine. Večernjakovu ružu za najbolju radijsku emisiju osvojila je Želina vesela lista s Radio Dalmacije, televizijskim licem godine proglašen je RTL-ovac Zoran Šprajc, a najbolja TV emisija je HRT-ov The Voice.

Tvoja reakcija?