Prvi 202 pregleda 24. kolovoza 2016.

Mia Negovetić priprema prvi samostalni koncert u Lisinskom!

Mia Negovetić
Pixsell

Zovu ju u Argentinu, Njemačku i Ameriku, ali prvo će pjevati u srcu Zagreba...

Dok su se njezini vršnjaci opuštali tijekom školskih praznika, Mia Negovetić je posljednje mjesece provela radno. Naime, pobjednicu showa 'Zvjezdice', čeka događaj života! 

Iako joj je tek 13 godina, ova preslatka djevojčica i odlična pjevačica, priprema se za veliki, prvi samostalni koncert u Koncentroj dvorani Vatrovala Lisinskog koji će se održati 16.rujna s početkom u 19:30 sati. Velika je to stvar za svakog pjevača, a osobito nekoga tko je na samim počecima karijere uspio ostvariti toliko značajan uspjeh.

Mia Negovetić | Autor: Pixsell Pixsell

Kako piše portal Vijesti.rtl.hr, Mia će biti najmlađa osoba kojoj se ova prilika otvorila, a ne sumnjamo da će dvorana biti dupkom puna. Otkrila je kako nema tremu, ali je jako uzbuđena te da sprema čak 19 pjesama.

Mia Negovetić | Autor: Pixsell Pixsell

Prisjetimo se, nakon što je osvojila Hrvatsku i regiju, otputovala je u Ameriku gdje je u emisiji Little Big Shots sve oborila s nogu, a uspjehe samouvjereno niže jedan za drugim...

- Dobila sam jedan poziv iz Argentine, iz Njemačke i još jedan poziv iz Amerike, ali to sve sad treba uskladiti sa raznim drugim stvarima. Dakle, škola i sve treba izostati. Nadam se da će nešto biti od toga, a možda i ne - izjavila je skromna Mia.

Ulaznice za koncert je moguće kupiti na stranici Ulaznice.hr po cijeni od 90 do 150 kn.

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?