Prvi 33 pregleda 08. rujna 2016.

Mia Negovetić: Pripremam vam spektakl!

Mia Negovetić

Prvi put u povijesti će na pozornici Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog solistički koncert održati - dijete!

Prva hrvatska 'Zvjezdica', trinaestogodišnja Mia Negovetić, ljeto je provela radno pripremajući se za koncertni spektakl u pratnji orkestra i to ni više ni manje nego u - Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog!

Iako je još uvijek vrlo mlada, Mia hrabro kroči u nove izazove i ističe kako nema tremu, nego osamo osjeća uzbuđenje zbog ovog velikog događaja.

- Pripremam se, već ima dosta pjesama. Njih 19. I mislim da će to biti veliki spektakl. Jedva čekam! - izjavila je Mia u razgovoru za RTL.

Mia Negovetić | Autor: Pixsell Pixsell

Unatoč pobjedi u showu 'Zvjezdice' i značajnim glazbenim ostvarenjima u vrlo kratkom vremenu, mlada pjevačica ističe kako se nije nije promijenila. Još uvijek je djevojčica očaravajućeg osmijeha i anđeoskog glasa, ali jedna je stvar ipak drugačija.

- Ja se nisam mijenjala, niti promijenila po pitanju osobnosti, nego normalno nastavljam sa svojim životom. Samo šta, naravno, imam manje vremena - ispričala je.

Njezin su talent prepoznali u cijelome svijetu pa je dosad pozvali da nastupa u Argentini, Njemačkoj i Americi (koju je već jednom osvojila svojim glasom), ali zasad je fokusirana isključivo na pripreme za predstojeći koncert koji će se održati 16. rujna s početkom u 19:30 sati.

Ulaznice za koncert je moguće kupiti na stranici Ulaznice.hr po cijeni od 90 do 150 kn.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?