Prvi 1533 pregleda 03. kolovoza 2018.

Mickey Mouse u šoku: Drugi zaprosio Minnie pred njim

Tko je to ukrao Mickeyevu djevojku?

Nai Sandoval tweetala je video koji je snimila kada je sa svojim prijateljem bila u Walt Disney Worldu u Floridi.

Naime, video je presmiješan jer se njezin frend Johnny Jean usudio zaprositi Minnie Mouse Mickeyu pred nosom, prenosi Huffington Post.

Mickey je ostao apsolutno šokiran.

Nai je na svoj video dobila gomilu preludih odgovora.

-Mouse se suzdržao- piše jedan twitteraš.

Na ovaj vjerojatno ni nemaš komentara...

A tek na ovaj....

Ni Šiljo se nije mogao suzdržati da ne škicne.

 

-Zapravo sam se prvo slikao s Mickeyem i Šiljom, pa sam za treću sliku htio napraviti nešto malo drugčije- rekao je za Huffington Post Johnny.

-Nisam mogao ni očekivati da će nastati tolika drama među likovima- nasmijao se Johnny i dodao da je bio šokiran kada je vidio kako Mickey dolazi, ali da je to učinilo situaciju još smješnijom.

Ovo je bio Johnnyjev prvi posjet Disney Worldu, a valjda nije toliko stao Mickeyu na žulj da se ne vrati!

 

SLIKAJ SE S TETOVAŽAMA IZ VIDEOSTAR MAGAZINA I OSVOJI JOOMBOOS ŠALICU! Odaberi tetovažu po svojem ukusu, fotkaj se i sliku objavi na Instagram s hashtagom #videostarmagazin. SRETNO!

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
shopping

10 najtoplijih džempera za ledene dane

2 komentar/a

companyman123

Želim podijeliti sa svijetom kako sam dobio muža za samo 24 sata, uz pomoć velike čarolije zvane dr. Akin, vidio sam njegov kontakt online, vrlo je moćan i pošten, moj suprug me ostao 7 godina otišao biti s drugom samo zato što nisam mogao imati dijete za njega, a Dr. Akin ga je vratio natrag za mene, možete ga kontaktirati za pomoć e-pošte: akinsolutiontemple@gmail.com. Za WhatsApp Chat i pozive: +27656406432

mala_loodacha

baš su dobri