Prvi 538 pregleda 18. lipnja 2021.

Mila i Rene zamijenili uloge: 'Daj donesi mi to pivo!'

Kako to izgleda kada na 24 sata morate u potpunosti prisvojiti navike i ponašanje druge osobe, saznali su Mila i Rene u novoj epizodi 'Eksperimenta'. Ona je gledala Dinamo, a on otišao na pedikuru

"Ovaj socijalni eksperiment prelazi sve granice. Ovaj put nam je zadatak da pokušamo u 24 sata poprimiti navike drugog. Od ovog trenutka, vi postajete ono drugo", najavio je Rene Bitorajac Mili Elegović novi zadatak u serijalu 'Eksperiment'.

POGLEDAJTE ŠESTU EPIZODU EKSPERIMENTA:

U serijalu 'Eksperiment', Rene Bitorajac i Mila Elegović našli su se u nesvakidašnjem Vladinom socijalnom projektu čiji je cilj psihološka analiza zajedničkog života nekompatibilnog muško-ženskog para. Moraju izdržati godinu dana u istom stanu i onda svatko od njih dobiva 100.000 kuna. No, to nije nimalo lako, s obzirom na to da se radi o dvoje ljudi s potpuno različitim interesima i stavovima.

Mila se odmah bacila na novi zadatak. Opsovala je kao što bi to inače napravio Rene, a ionako ju je on pokušao 'zeznuti' i 'uvaliti' joj kuhanje večere jer će se njemu sušiti lak, uzvratila mu je i rekla da ona ne večera jer pazi na liniju.

POGLEDAJTE PETU EPIZODU EKSPERIMENTA:

"Ovo uopće nije loše. Ajde kad si već na nogama 'dofuraj' mi pivo. Ne se*i i donesi mi to pivo", rekla mu je oštro Mila.

Ozbiljno su se i Rene i Mila primili zadatka pa su cijelo popodne proveli kako u zamijenjenim ulogama. Mila je odradila trening s utezima, a Rene je otišao na plac i kupio povrće za ručak. Bili su oduševljeni što su dan proveli drugačije nego inače.

"Ovo sam uvijek htio, da se malo odmorim. Pedikura je genijalna. Tabani su mi glatki kao led ekrani", rekao je Rene, a Mila mu je odmah uzvratila: 

"Zvala me pedikerka. Osim što si meni uzeo termin, ženi si zgadio posao. Rekla je da bi lakše ogulila kornjačin oklop", objasnila mu je Mila, a Rene je rekao da se nema što žaliti jer je svoj tretman skupo platio.

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU EKSPERIMENTA:

Večer su proveli pred malim ekranom, ali i to u zamijenjenim ulogama. Mila se živcirala zbog Dinamove utakmice. Pila je pivo i psovala, a Rene je sjedio kraj nje u kućnom ogrtaču s ručnikom na glavi i lakirao nokte.

"Ne mogu ja ovo. To nisam ja. Vidiš kako se ti i ja razumijemo, a i još jedan dan je prošao", rekla je Mila i vratila se u svoju ulogu. Uzela je Reneu lak za nokte, a on si je ponovno 'prisvojio' pivo i daljinski upravljač i nastavio gledati Dinamovu utakmicu.

Serijal 'Eksperiment' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na 24sata Videoteci, službenom YouTube kanalu 24sata, Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Tvoja reakcija?