Prvi 644 pregleda 07. listopada 2019.

Miley i Kaitlynn prije prekida razmišljale o braku

kaitlynn/Instagram

Svakim danom saznajemo sve više tračeva o propaloj vezi Miley i Kaitlynn. Trač o braku trenutno je najnoviji.

Otkriven je novi sočni detalj kontroverzne veze Miley Cyrus i Kaitlynn Carter. Naime, Djevojke su počele hodati jako brzo nakon što su se rastale od partnera. U zajednički stan su se uselile samo nekoliko tjedana od kad su počele hodati, ali sreći je ubrzo došao kraj. Nakon što su su prekinule ljudi su se počeli pitati koji je točan razlog, a najčešće se spominje to da su stvari krenule prebrzo.

Razmišljale o braku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️

Objavu dijeli Kaitlynn Carter (@kaitlynn)

Kako javlja Elite Daily, nekoliko izvora bliskih djevojkama otkrilo je kako su Miley i Kaitlynn razgovarale o braku. Miley se to nije svidjelo. Tek je bila iz jednog izašla i nije joj padalo na pamet ući u novi. Smatrala je kako je njihov odnos otišao predaleko i polako su izgubile kontakt. 

Kaitlynn i dalje ništa ne razumije

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

noi siamo Italiani ora 😊🇮🇹

Objavu dijeli Kaitlynn Carter (@kaitlynn)

"Kaitlynn je i dalje iznenađena kako se situacija odvila, nije joj jasno kako je sve završilo na taj način", otkrio je izvor. Očito je da je Miley pokrenula proces prekida, ako Kaitlynn ništa nije jasno.

Možda nakon nekog vremena ponovno završe u vezi pa se onda vjenčaju, tko zna!

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?