Prvi 1141 pregleda 13. kolovoza 2019.

Miley ipak nije u vezi: Ljubila se s prijateljicom?

kaitlynn/Instagram

Izvor tvrdi da su cure samo dobre prijateljice.

Pisali smo ti kako Miley ima novu curu s kojom odmara u Italiji. Paparazzi su ufotkali cure dok su izmjenjivale nježnosti, a sve se dogodilo nakon što su stigle vijesti da se pjevačica rastaje od Liama Hemswortha.

Možda te zanima... Miley Cyrus s novom curom odmara u Italiji

No, izgleda da su ona i Kaitlynn Carter samo prijateljice. Barem to tvrdi izvor za People. Za magazin je izjavio: "Bile su s drugim prijateljima, provodile su vrijeme kraj bazena i uživale na brodu na jezeru. Svi su bili u party moodu, pili koktele i zabavljali se."

Možda te zanima... Evo što je Liam rekao novinarima o prekidu s Miley

Liam i Miley se i dalje zajednički nastavljaju brinuti za svoje ljubimce, a glumcu je, izgleda, prekid teže pao nego pjevačici.

Je li istina da su samo frendice, vrijeme će nam pokazati. Ne brini, mi ćemo te na vrijeme o svemu izvijestiti.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tatamata

    bas sam se zabrinuo da sam u nekavoj vezi ,i ja samo prespavam kod prijateljice u njenom krevetu ,nista ozbiljno i lose ako se malo kresnemo
  • mala_loodacha

    ma sto posto su skupa..