Prvi 716 pregleda 19. kolovoza 2019.

Miley je svoju mamu upoznala s Kaitlynn: Postaje ozbiljno?

kaitlynn/Instagram

Ovo može značiti apsolutno sto stvari, ali neki su uvjereni da to nešto između Miley i Kaitlynn postaje ozbiljnije...

Svaki dan nas dočeka neka nova vijest o nekad omiljenom paru, sada bivšem, Miley Cyrus i Liamu Hemsworthu. Evo sad američki mediji pišu kako su stvari između Miley i Kaitlynn Carter sve ozbiljnije i čini se da pomirenje nje i Liama ipak nije toliko vjerojatno.

Upoznala je njezinu mamu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So much Versacheeeeee @versace 🖤

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

Miley i Kaitlynn družile su se nedavno u Italiji, gdje su se i poljubile, a sad su se njih dvije družile s Mileyinom mamom Trish. Naravno, to ne mora značiti da su njih dvoje sad u vezi pa je već upoznaje s roditeljima. Možda ih je njezina mama samo htjela izvesti na večeru i malo se podružiti i upoznati Kaitlynn. Ma, zapravo, ovo može značiti brdo toga, ali neki su uvjereni da je ovo korak ka nečem ozbiljnijem između dvije zvijezde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abs like a ninja turtle 🐢

Objavu dijeli Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

Ipak, pisali smo vam o tome kako su se i Liamovi i Mileyini roditelji izjasnili o njihovu raskidu te poručili da ne trebaju nagliti s odlukama. Tko je sad tu u pravu, tko nije, tko govori istinu, a tko laže, možda jednom saznamo. Dotad će nas sve intrigirati svaka nova vijest o bivšim golupčićima.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajmee :O