Prvi 713 pregleda 05. lipnja 2019.

Liam priznao što je radio zbog fanova, a Miley je u drami

zenski svijet/instagram

Ovo su najnovije drame poznatih i slavnih, jer, zašto vas ne bismo na vrijeme obavijestili što se s njima događa?!

Miley Cyrus se ovog tjedna našla u središtu čak dviju drama, jer jedna joj, očito, nije dosta. 

Drama s fanom

Prvo ju je napao fan kad je sa suprugom Liamom Hemsworthom napuštala hotel u Barceloni. Nepoznati muškarac ju je privukao sebi i poljubio, što je uznemirilo ne samo nju već i cijeli internet s obzirom na to da je video postao viralan. 

Isprva, ni zaštitari ni Liam nisu shvatili što se događa, ali čim su primijetili, odvojili su napasnog muškarca od pjevačice. 

Miley je svoju reakciju na neugodnu situaciju objavila na Instagramu. Nizom storyja poručila je da svatko ima slobodu biti što želi, a to ne daje nikome za pravo da nekome drugome oduzima slobodu. Jer, vjerovali ili ne, mnogi se slažu da je to što joj se dogodilo zaslužila zbog provokativnih stylinga i ponašanja. Jao...

Pjevačica im je "začepila" usta heštegom #dontfuckwithmyfreedom koji je ujedno i stih iz njezine nove pjesme Mother's daughter. Bravo.

 | Autor:

Sloboda žena

U sklopu borbe za slobodu, Miley zagovara slobodu žena kada je riječ o pobačaju. Tim povodom na svom Instagramu objavila je fotku s tortom na kojoj je i simbolična poruka.

No, iako je ideja originalna, izgleda da ona ipak nije prva koja se toga sjetila. Naime, slastičarka Becca Rea-Holloway ju je sad optužila za plagiranje. 

Miley se zbog toga ispričala i rekla kako će joj pripisati zasluge za ideju. Pošteno.

Liam pio zbog fanova

I dok je Miley u svojim dramama, Liam iz One Directiona je progovorio o jednoj svojoj iz davnih dana. Prije nekoliko godina One Direction bio je najpopularniji boy band u svijetu. Brojali su na milijune fanova, a kada su se odlučili razići jednako toliko srca su i slomili. 

Liam je u intervjuu koji je nedavno dao otkrio da je u to vrijeme imao problema s alkoholm, a sve zbog pritiska kojeg je osjećao. "Kada radiš na stotine koncerata s istim pjesmama, svaki dan, u isto vrijeme.... Nisi sretan, ali svejedno moraš na pozornicu", rekao je.

Srećom, kaže, izvukao se iz tog teškog razdoblja, ali i dalje se bori reći ne alkoholu...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

new light 💡

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

Meghan otjerala Harryjeve prijatelje

O Meghan se često piše u negativnom svjetlu. Tako je sada i njezina nekoć bliska prijateljica Lizzie Cundy na radiju izjavila kako je Harryja udaljila od prijatelja. 

Iako se sasvim prirodno čini da se nakon rođenja djeteta i ženidbe princ više posvetio obiteljskom životu, nekima to ipak ne zvuči dovoljno smisleno. No, izgleda da svatko želi svojih pet minuta slave i misli da će ih dobiti pričama o kraljevskom paru. Hmmm... Neka se ljudi zabavljaju.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    auuu