Prvi 530 pregleda 14. srpnja 2019.

Miley otkrila zašto još ne želi imati djecu

mileycyrus/Instagram

U nedavnom intervjuu za časopis Elle, Miley Cyrus je otvoreno progovorila o pitanjima majčinstva te objasnila razloge zbog kojih još ne planira postati majka.

Vijest o razlozima odbijanja da postane majkom objavio je portal Bustle, a iznenađuje činjenica kako razlozi više nisu isti kao do prije nekoliko godina.

Podsjetimo se, Miley Cyrus i Liam Hemsworth vjenčanje te proširenje obitelji su planirali još 2012. god kada su prvi put bili u vezi, a nedugo zatim su prekinuli te ponovno prohodali 2016. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ELLEusa August cover! Link in bio! 🖤

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Premda su se činili kao skladan par, razilazili su se po pitanju djece, no kao razlog tome je Miley naglašavala želju da se još neko vrijeme provodi prije nego li se odluči na majčinstvo.

Sada je po strani nešto sasvim drugo. Naime, kako su u studenom 2018. Miley i Liam izgubili svoj dom u Malibuu zbog katastrofalnih požara koji su zahvatili područje Kalifornije (Srećom, uspjeli su se evakuirati bez ikakvih ozljeda, ali duboko suosjećaju s tragedijama svojih sumještana koji nisu bili te sreće), Miley je počela intenzivno razmišljati o globalnim pitanjima te načinu na koji se odnosimo prema planeti Zemlji.

Ona naime smatra kako nam takvim elementarnim nepogodama Zemlja vraća, odnosno odnosi se prema nama onako kako se mi odnosimo prema njoj.

Shodno tome, Miley je zaključila kako ne želi imati djecu te ih odgajati u ovakvoj civilizaciji koja premalo brine o globalnim pitanjima, koja su ključna za opstanak te civilizacije. Mileyin stav bi nas svakako trebao ponukati da razmislimo o tome što Zemlja daje nama, a kako mi to vraćamo njoj.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    okeeeeej