Prvi 558 pregleda 10. studenoga 2019.

Miley ponovno u bolnici: Doktori joj operirali glasnice

mileycyrus/Instagram

Na posljednjim pretragama otkrili su da ima zdravstvenih problema i da mora doći na operaciju. Operacija je uspješno prošla i Miley se kod kuće oporavlja.

Pjevačica Miley Cyrus prije mjesec dana je završila u bolnici zbog upale krajnika. Sad se u bolnicu morala ponovno vratiti, ali ovaj put na operaciju glasnica.  Probleme s glasnicama otkrili su joj na pretragama koje su joj tad radili. Mileyin novi dečko Cody Simpson otkrio je da se pjevačica odlično oporavlja, javlja People.

Pauzira glazbenu karijeru dok se ne oporavi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Every. Rose. Has. It’s. Thorn. 🥀

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Liječnici su pjevačici rekli kako glasnice treba operirati do kraja ove godine, a oporavak bi trebao trajati nekoliko tjedana. Veliki problem bi joj trebala predstavljati šutnja jer u to vrijeme baš i ne smije pričati, a kamoli pjevati. Miley je radila na novoj glazbi, ali je posao zbog zdravlja odložila do početka sljedeće godine. 

Miley kao inspiracija za pjesmu 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Njen oporavak je potvrdio dečko Cody koji je objavio fotku djevojke i napisao: "Success!". Osim što pazi na djevojku, pjevač je objavio i novu pjesmu 'Golden Thing', inspiriranu pjevačicom.

Miley želimo oporavak i da nam se brzo vrati!

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

 

 

 

Tvoja reakcija?