Prvi 927 pregleda 22. kolovoza 2019.

Miley već napravila tetovažu o putovanju s Kaitlynn

mileycyrus@instagram

Cure su se dobro provele u Italiji, a Miley je odlučila da zauvijek želi imati uspomenu na putovanje pa si je napravila tetovažu.

Već i ptice na grani znaju da su Miley Cyrus i Liam Hemsworth prekinuli. On je sad podnio i službeni zahtjev za razvod, tako da možemo slobodno reći da su njih dvoje završena priča.

Želi se zauvijek sjećati lijepih trenutaka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

noi siamo Italiani ora 😊🇮🇹

Objavu dijeli Kaitlynn Carter (@kaitlynn)

No, ptice vjerojatno znaju i da Miley ima (potencijalno) novu curu, Kaitlynn Carter. Nakon što su cure nedavno uživale u Italiji, svoje druženje nastavile su i po povratku u SAD, a sad je do nas stigla još jedna zanimljiva novost njihova odnosa.

Miley je, naime, odlučila, kako bi se zauvijek sjećala njihovog odmora, tetovirati zmiju koja guta dijete. Da, da. Dobro čitaš. Veoma čest simbol Milana. No, nije se poznata pjevačica pohvalila tetovažom, već tattoo majstor:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cool old sculpture @mileycyrus found in Italy ✨ 🐉🖼 #hideawayatsuitex #slimneedle

Objavu dijeli Doctor Woo (@_dr_woo_)

To je samo jedna u nizu tetovaža koje Miley ima, a koja je sljedeća, vidjet ćemo.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ahhahaha what?