Prvi 1645 pregleda 24. lipnja 2022.

Milica Pavlović zbog pjesme 'Provereno' tuži Anu Nikolić

milica pavlović,ana nikolić/instagram/canva

Drama između srpskih pjevačica Ane Nikolić i Milice Pavlović zbog pjesme 'Provereno' se nastavlja, a najavljene su i tužbe

Posljednjih nekoliko dana na regionalnoj estradi odvija se prava drama. Naime, pjevačica Milica Pavlović optužila je pjevačicu Anu Nikolić da je, nakon što je njena pjesma 'Provereno' postala hit, Ana u javnost pustila demo snimku iste te pjesme koju sada predstavlja kao svoju, piše Dnevni avaz

"Ovo će sada otići u ruke pravnih lica jer ja ovo neću dozvoliti. Ovo je smiješno, ovo je vic. Sramota me je što se objašnjavam za moju pjesmu. Demo verzija se pojavila kada je moja pjesma postala hit. Tad se Ana i sjetila za demo snimku. Autora sam zvala, a ona se ne javlja na telefon. Ovo je kriminal. Pošto ovo ne staje, vidim da su objavili demo verziju na YouTube kanalu, proslijedit ću im sve matrice sa mog novog albuma jer su mi sve pjesme hit, pa evo Ana lijepo neka prepjeva, neka pjeva moje pjesme na nastupima", izjavila je Milica u emisiji Ami G Show.

"Apsolutno nije problem da Ana izvodi pjesmu 'Provereno' kad joj se već toliko dopada, problem je što je pjeva u demo verziji s nekim drugim tekstom. Prisvaja pjesmu i govori da je njena. Kad sam pročitala Brajin tekst i poslušala baladu, zvučala mi je kao da je to neka žena koju je frajer ostavio, pa ona moli da se on vrati, to nisam ja", dodala je.

Podršku u Ami G showu joj je pružio i JoomBoosovac Luciano Plazibat koji je ujedno i glavna zvijezda spota za ovu pjesmu. 

Naravno, Ana Nikolić joj nije ostala dužna pa je, prije nekoliko dana, objavila story na kojemu je napisala 'vidimo se na sudu'.

 | Autor: Ana Nikolič/Screenshot/Instagram Ana Nikolič/Screenshot/Instagram

Na srpskoj estradi ubrzo su se počeli stvarati 'klanovi' pa su tako jedni na strani Milice dok su drugi na Aninoj strani i tvrde kako Milica samo radi bespotrebnu dramu. 

Što mislite, tko je ovdje u pravu? Mi ćemo vas dalje izvještavati o svemu, stay tuned!

 

Pogledajte drugu epizodu Outsidera!

Tvoja reakcija?