Prvi 2298 pregleda 08. prosinca 2021.

Miljana Kulić opet izbačena iz Zadruge: Bivšem razbila glavu

youtube zadruga

Miljana Kulić, natjecateljica showa 'Zadruga', ponovno je izbačena iz istog

I dok je u rujnu Miljana, inače rodom iz Niša, gotovo pa na samom početku pete sezone srpskog reality showa 'Zadruga', diskvalificirana iz natjecanja nakon što je zapalila 'Rajski vrt' u dvorištu imanja, ovoga puta izbačena je jer je napala bivšeg dečka dok je spavao, javlja Pink.

Miljana je Zolu udarila štiklom dok je spavao u svom krevetu te mu je razbila glavu, nakon čega je počeo jako krvariti. Zatim mu je zaprijetila da "ovo nije kraj" i poručila mu da se pazi.

Osiguranje je odmah nakon incidenta upalo u sobu zadrugara kako bi smirilo situaciju. Miljanu su maknuli od Zole, dok je njemu odmah pružena liječnička pomoć. Zatim je uslijedila Miljanina hitna diskvalifikacija.

"Zadrugari, donijeli smo odluku da Miljana bude diskvalificirana zbog toga što je Zoli razbila glavu dok je spavao. Po ugovoru koji je potpisala tužit ćemo je i na ime diskvalifikacije tražit ćemo sumu od 50.000 eura. Miljana neka odmah napusti Zadrugu", pročitao je ovotjedni vođa pismo Velikog šefa, a Miljana se odmah morala uputiti prema izlazu.

Inače, Miljana je još sinoć na zabavi krenula s incidentnim ponašanjem, nakon što je  šalicom udarila u glavu zadrugara Dinu. 

Po izlasku iz kuće novinarima okupljenima ispred imanja 'Zadruge' Miljana je rekla kako joj nije žao zbog toga što je napravila i da se ne kaje. "Zola mi je psovao majku kad se dogodilo ono s Dinom sinoć, govorio mi je sve i svašta", izjavila je te dodala kako njezini roditelji nisu sretni zbog njenih postupaka, ali su sretni što je izašla jer je u Zadruzi, tvrde, doživljavala svašta. 

Inače, Miljana i Zola bili su zajedno s prekidima nešto više od dvije godine, a on je nedavno u Zadruzi započeo odnos sa zadrugarkom Nevenom. 

Tvoja reakcija?