Prvi 759 pregleda 16. prosinca 2019.

Miljenik žena, Luka Basi, ima novi hit 'Taksi'

neo visuals/canva

Ova je pjesma šaljiva i zabavna, ali nosi i važnu poruku za sve vozače.

Nakon što je 'zapalio' prošlo ljeto hitom 'Upalimo ljubav' s Lanom Jurčević te nakon vrlo uspješnih suradnji Lidijom Bačić, Markom Škugorom, Joletom, grupom Vigor i još mnogim drugim glazbenicima, poznati pjevač i miljenik žena, Luka Basi, donosi nešto sasvim novo.

POSLUŠAJTE PJESMU:

Na njegovu YouTube kanalu upravo sada premijerno možete poslušati njegovu novu pjesmu 'Taxi' koja će vas zabaviti, ali vas i nečemu naučiti.

Pjesma s porukom

 | Autor: neo visuals/canva neo visuals/canva

Iako je pjesma šaljiva i zabavna, ona zapravo nosi jako važnu poruku. Luka, koji je u pjesmi 'taksi vozač', u pjesmi priča priče ljudi iz taksija, a na kraju slijedi poruka: 'Kad piješ, nemoj voziti. Uzmi taxi.'

I ovo nije tek priča, već nešto čega se Luka i sam drži. Njegov ga tim opisuje kao jako opreznog vozača koji ni sa jedne gaže ne vozi doma, već uvijek prespava na lokaciji, a onda ujutro, odmoran, vozi kući.

Najveći hit dosad?

 | Autor: neo visuals/canva neo visuals/canva

Mnogi koji su već čuli ovu pjesmu i pogledali spot tvrde da bi ovo mogao biti Lukin najveći hit dosad. A, s obzirom na Lukine prijašnje uspjehe i dominaciju na službenoj ljestvici domaće zabavne glazbe, ovo je možda upravo novi njegov hit koji će dugo vremena biti na 1. mjestu te liste.

Spot je sniman u Ljubljani i Zagrebu

Spot za pjesmu 'Taxi' snimljen je na atraktivnim lokacijama u Zagrebu i Ljubljani, a kako sve zajedno izgleda te koje sve poruke u sebi nosi ova zanimljiva pjesma, poslušajte i pogledajte upravo sada na YouTube kanalu Luke Basija.

 | Autor: neo visuals/canva neo visuals/canva

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?