Prvi 529 pregleda 21. svibnja 2021.

Mimiermakeup: 'Dejtala sam s 4 dečka istovremeno...'

pixsell/instagram

Petrina gošća u trećoj epizodi 'Pidžama talksa' je najpopularnija tiktokerica u regiji, Mimiermakeup. O čemu je sve razgovarala s Petrom, kakve joj je pikanterije o sebi otkrila i kad je to stigla dejtati s čak četiri dečka u isto vrijeme, saznajte odmah!

"Opet sam se šminkala, snimala neki makeup challenge za TikTok, nisam baš puno spavala, ali evo me, tu sam", započela je Mimi, a onda je Petra mogla krenuti s 'rešetanjem' pitanjima koja, priznaje, uopće nisu tako strašna. Prvo su razgovarale o Miminim počecima šminkanja - i općenito i za društvene mreže.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Ja sam oduvijek mislila da sam se počela šminkati negdje sa 11 godina, a onda sam vidjela svoje fotke s osmog rođendana i skužila da na njima imam plavo sjenilo. Tako da, krenulo je to i ranije", prisjetila se Mimi. A kako je krenula njezina makeup priča na društvenim mrežama? Iako se ne sjeća baš svakog detalja s početka, zna da je u to vrijeme radila u banci i bila 'opsjednuta' videima beauty vlogerica.

Može li se živjeti od društvenih mreža?

"U jednom trenutku sam shvatila da je meni jako dosadno u životu i rekla sam; ja se želim šminkati! I onda sam to tamo 2018. počela odjednom objavljivati na Instagramu. Prije toga nisam imala nikakve želje da bih se jednog dana time bavila profesionalno", objašnjava. 

Danas od TikToka i šminkanja na društvenim mrežama jako dobro živi, a mjesečno, priznala nam je u jednom intervjuu, zaradi i više od prosječne hrvatske plaće. Iako u početku nije očekivala da će se sve odviti tako brzo, u otprilike tri godine stigla je do više od 5,5 milijuna pratitelja, koliko ih danas ima samo na TikToku.

@mimiermakeup

Reply to @drawing_writing00 well this was fun lol

♬ original sound - mirtonjam

"Nešto više od godinu dana mi je trebalo da dođem do prvog milijuna, zapravo je sve to na TikToku teklo jako brzo. U par mjeseci otkako sam krenula snimati već sam imala više od 100 tisuća pratitelja. Po tom je pitanju TikTok mnogo brži i bolji od, recimo, Instagrama", govori Mimi.

Kakvi su joj planovi za budućnost?

A što planira u budućnosti? Želi li se zauvijek baviti snimanjem za TikTok ili ima neke druge planove?

"Najveća mi je želja otvoriti svoju marketinšku agenciju jer mrzim raditi za druge ljude i želim imati nešto svoje", kratka je i jasna Mimi, koja trenutno završava studij ekonomije.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

No, nisu njih dvije razgovarale samo o karijeri, poslu i društvenim mrežama. Petra je 'natjerala' Mimi da pred kamerama ispriča svoj najneugodniji storytime dosad. I nije joj dugo trebalo da se sjeti nečeg jako neugodnog...

Najneugodniji storytime dosad...

"Imala sam 17 godina tada i, kao i svim tinejdžericama, na pameti su mi bili samo dečki. Ali, ja do tada nikad nisam imala dečka. Uvijek sam se viđala s nekim dečkima pa bi se ispostavilo da oni imaju cure dok se viđaju sa mnom... Jedan od dečkiju s kojima sam se tada viđala mi je zbog nečeg jako dignuo tlak i onda sam ja odlučila da ću ja odsad biti 'player'. Sad je trenutak da ja budem igračica. I onda sam odlučila da ću dejtati s četiri dečka u isto vrijeme jer, zašto ne, odlična ideja... Oni, naravno, nisu znali jedan za drugoga, ali ja sam to napravila isključivo zato što su dečki ti koji to uvijek radi, pa zašto ne bi i cure jednom probale malo se 'igrati' s njima...", ispričala je Mimi.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Kako je ovaj storytime završio, jesu li saznali jedan za drugoga i tko joj je od njih četvorice bio najdraži, kao i još mnogo pikanterija i tajni koje je Mimi podijelila s Petrom, saznajte u novoj epizodi 'Pidžama talksa' samo na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?