Prvi KORONA VIRUS 602 pregleda 28. travnja 2020.

Ministrica Divjak gostuje na JoomBoosu: Što je želiš pitati?

Goran Stanzl/Pixsell

Ministrica obrazovanja, Blaženka Divjak, danas u 18:00 sati gostuje u JoomBoos YouTube liveu, a svi koji joj žele postaviti pitanje o školi, završetnu škole, povratku na nastavu, maturi i svemu ostalome što ih zanima, a vezano je uz obrazovanje i trenutnu situaciju - mogu to učiniti na našem Instagramu. Ministrica će na sva postavljena pitanja odgovarati u videu.

Karantena je za mnoge, zapravo za sve, bila neobično iskustvo. Ali, mnogi će se složiti da je školarcima, pogotovo maturantima, ponekad bilo i najteže. 

via GIPHY

Mnogi od njih moraju završiti školovanje i iz jedne faze života zakoračiti u novu, nepoznatu, a ni taj završetak im sad nije baš olakšan. U ovoj situaciji bezbroj je pitanja, kad se mogu vratiti u školu, hoće li se ove školske godine uopće fizički vratiti u uočionice ili će školsku godinu završiti od doma.

Postavi pitanje ministrici Divjak

 | Autor: Goran Stanzl/Pixsell Goran Stanzl/Pixsell

Što je s maturom? Hoće li je možda pisati iz svojih kuća i stanova, ili će se ona normalno odvijati u prostorima škola?

Sva ta pa i mnoga druga pitanja učenici će, i mlađi i stariji, i maturanti i osmaši, i prvašići i budući prvašići - danas moći postaviti ministrici obrazovanja, Blaženki Divjak.

Pitanja na koja trebate i želite odgovor šaljite na naš Instagram profil, a ministrica će na sva pitanja odgovarati u live emisiji na JoomBoos YouTube kanalu, danas u 18:00 sati. Gledamo se!

Tvoja reakcija?