Prvi 676 pregleda 02. ožujka 2019.

Mirko Filipović prekida karijeru!

Igor Soban/PIXSELL

Objavio je kako se povlači iz boksačkog svijeta kako bi očuvao zdravlje

Sinoć je u Dnevniku Nove TV naš veliki boksač Mirko Filipović Cro Cop objavio kraj karijere, a razlog povlačenja je moždani udar koji je imao prije tjedan dana. Kako bi sačuvao zdravlje - i život - Mirko se odlučio u potpunosti povući iz boksa, a sve je, kaže, rezultat preopterećenosti u posljednjih 30 godina, piše 24sata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😔

Objavu dijeli Mirko Filipović (@crocop1009)

I jedan udarac može biti koban

 | Autor: Igor Soban/PIXSELL Igor Soban/PIXSELL

"Ne smijem primiti ni blaži udarac, tri mjeseca ni lakši trening, samo šetnje. Bilo koji oblik sklekova, vožnje biciklom, povisuje tlak i može izazvati novo krvarenje. A novi moždani moga bi biti smrtonosan. U boljem slučaju. U gorem mogao bih biti oduzet u rukama i nogama, da nisam svjestan okoline", izjavio je Mirko, a fanovi stoje uz njega u ovoj odluci.

"Najvažnije je zdravlje, pusti ring", samo je jedan od komentara podrške. 

Više o životu i bogatoj karijeri našeg proslavljenog sportaša možeš čitati na 24sata.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    :/ jooj...bitno da bude sve ok
RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°