Prvi 624 pregleda 07. siječnja 2020.

Mlada nada skijanja Elias: 'Treninzi s Ivicom su najteži'

Igor Kralj/Pixsell

Elias Kolega mladi je hrvatski skijaš koji niže sportske uspjehe. Trenira s obitelj Kostelić, a u 24 pitanja je priznao kako su mu najteži treninzi s Ivicom. I ne, ne smatra se njegovim nasljednikom...

"Najbolji savjet Ante Kostelića bio mi je ‘samo se trudi i treniraj, a rezultat će sigurno doći’", rekao je Elias Kolega (23), mladi, perspektivni skijaš.

Iako na Sljemenu nije uzeo bodove, iza njega je uspješna prošla sezona i šesto mjesto u Adelbodenu. U fokusu mu je trenutačno slalom, no kaže kako će se prebaciti i na druge discipline čim u slalomu napravi značajniji iskorak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Sportski uzori su mi Ivica Kostelić, Novak Đoković i Cristiano Ronaldo", rekao je Kolega. Ističe da Janica Kostelić nije prerano završila karijeru, a također kaže kako se ne smatra nasljednikom njezina brata.

"Osvojila je sve što se moglo osvojiti. Bilo joj je teško nositi se s tim pritiskom i imala je zdravstvenih poteškoća. Sve je razumljivo", rekao je. S Kostelićima trenira već godinama, a ističe kako su mu najteži treninzi oni ljeti, s Ivicom na otoku Mljetu.

Možda te zanima... Istok Rodeš: 'Da nisam skijaš, imam osjećaj da me ne bi bilo'

Najdraža staza mu je u švicarskom Wengenu, a najteži trenutak u karijeri lom noge sa 15 godina.

"Tad sam mislio da više nikad neću skijati", rekao je. Kaže da dosta vremena provodi odmarajući se jer su mu  treninzi i utrke dosta naporni. Voli, kaže, narodnu glazbu, a slobodan je što se tiče statusa veze.

Cijeli intervju s Eliasom pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?