Prvi 355 pregleda 31. kolovoza 2022.

Mlada pjevačica Filomena izbacila novu pjesmu 'Body'

filomenapuljiz/instagram

Iako se čini kako ljetu dolazi kraj, Filomena novom pjesmom dokazuje suprotno. Pjevačica vrlo upečatljivih vokalnih sposobnosti, poznata i po nastupu na vjenčanju Mate Rimca, predstavlja svoju novu pjesmu, naziva 'Body'

Filomena se već predstavila kao kantautorica, a vlastitom pjesmom nastupila je i na Splitskom festivalu gdje je prije dvije godine dobila i nagradu za najboljeg debitanta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjesma 'Body' ima drugačiju priču. Nastala je iz upoznavanja s novim ljudima i došla čak do Amerike.

"Svog producenta Domagoja Perišića koji je zaslužan za aranžman pjesme 'Body', upoznajem preko zajedničke prijateljice naše vrlo uspješne i poznate influencerice Nike Pavičić. Domagoj je sam producent raznim izvođačima kao što su grupa Silente, Gibonni, Severina, i mnogi drugi. Upoznao me s jako talentiranom mladom glazbenicom i tekstopiscem, Hrvaticom s američkom adresom Almom Cormier koja je i napisala sam tekst za 'Body', dok ja potpisujem glazbu", govori Filomena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FILOMENA (@filomenapuljiz)

"Mix i master je odrađen u Americi u Los Angelesu. Sam spot je odradio jako talentirani mladi redatelj Val Pulić iz Rijeke. Koreografiju je radila Željka Kačunić, trenerica i vlasnica Dance Crew United kluba u Splitu, a plesačice su Karla Radić, mlada plesna splitska nada s diplomom na kineziološkom fakultetu i Petra Matenda isto jedna mlada nada koja je ove godine maturantica", dodala je Filomena i tako otkrila koju je ekipu okupila oko sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FILOMENA (@filomenapuljiz)

Još kao mala bila je članica GKM-a Split ansambl, zatim svoj glazbeni put nastavlja u gradskoj glazbi Zvonimir, Solin gdje započinje sviranje limenog instrumenta, trube. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FILOMENA (@filomenapuljiz)

"Kao mala bila sam na nekolicini glazbenih natjecanja, neki su čak rezultirali pobjedama, kao prvi Solinski festival, te sam tu već znala kojim putem u životu želim ići. U srednjoj upravnoj školi odlučila sam se u četvrtom razredu srednje za dramsku akademiju te išla na radionice Elvisa Bošnjaka, no baveći se gažama i svirkama već od svoje devetnaeste godine, rezultiralo je da je glazba prevagnula i 'uzela' me pod svoje", ispričala je Filomena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FILOMENA (@filomenapuljiz)

Pjevanje back vokala hrvatskim izvođačima kao što je, naprimjer grupa Dalmatino, dodatno ju je ohrabrilo da se okuša u vlastitoj glazbenoj priči i započne svoj put. 

Koliko je uspješna govori i činjenica da studira na Berklee College of Music, a sada ponosno predstavlja novu pjesmu 'Body'.

Tvoja reakcija?