Prvi 37 pregleda 19. listopada 2016.

Mladog hrvatskog rokera predsjednica iznenadila neobičnim pismom!

Kolinda

Svojim glazbenim uspjehom očarao je čak i samu predsjednicu...

Pobjednik prvog izbora za dječju pjesmu Eurovizije, Dino Jelusić nedavno je pobjedio i na svjetskom festivalu pjevača New Wawe u Sočiju. No, ovaj mladi roker nikada ne odmara pa već sad planira sa svojim novim bendom, Trans-Siberian Orchestra, krenuti na turneju po Americi kojom će obuhvatiti čak 50 gradova.

Za one koji ne znaju, riječ je o bendu koji već tradicionalno priprema naveći rock spektakl koji postoji, a njihovi albumi imaju milijunsku nakladu.

Dino Jelusić | Autor: Facebook/Dino Jelusic Facebook/Dino Jelusic

Vijesti o njegovim inozemnim uspjesima stigle su i do predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koja mu je odlučila i osobno čestitati. 

Dino je na na svom Facebook profilu objavio njezinu čestitku.

- S velikim sam zadovoljstvom primila obavijest o tvom uspjehu na festivalu New Wawe koji je održan 9. rujna 2016. i na kojem si osvojio publiku i žiri. Ova pobjeda nastavak je tvoga uspješnog glazbenog puta koji traje od osvajanja dječjeg Eurosonga 2003. do danas, uz veliku pomoć i potporu tvoje obitelji koja s tobom dijeli radost svakog uspjeha.

Želim ti uspješan nastavak studija na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i vjerujem da ćeš na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama još jedanput dokazati svoj talent, znanje i profesionalnost. Glazba je tvoj profesionalni i životni poziv, stoga vjerujem da će ti i u budućnosti donijeti puno zadovoljstva i uspjeha - napisala je predsjednica.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?