Prvi 710 pregleda 23. veljače 2019.

Svi modeli s kojima je Bieber hodao: Koja ga nije preboljela?

justinbieber@instagram

Bieber ima poduži popis bivših djevojaka, a ovo su samo modeli s kojima je hodao

Justin Bieber ima fetiš na modele.  Dokaz A: Oh, niste čuli? U studenom 2018. godine, Justin se oženio Hailey Baldwin, sada pravno poznata kao Hailey Bieber.  Ali prije Hailey, mnogi su modeli obuzeli Bieberovo srce.  U nastavku Cosmopolitan donosi popis modela s kojima je poznati pjevač bio romantično povezan tijekom godina, zajedno s pregledom čime se djevojke bave danas.

1. Yovanna Ventura

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A little heat for this cold weather ❄️ 🔥

A post shared by Yovanna Ventura 🇩🇴 (@yoventura) on

Justin i Yovanna 'mutili' su 2015. godine, a to su čak objavili i na Instagramu. Yovanna je u to vrijeme bila model. Sada ima 23 godine i još uvijek se bavi time, samo što sada ima 5,3 milijuna Instagram sljedbenika. U jednom trenu 2017. godine su je povezivali  s The Weekndom, što je bilo zaniljivo jer je pjevač tada navodno tek prekinuo sa Selenom Gomez. Hm, isti ukus za dečke?

2. Jayde Pierce

Sjećate se Jayde? Ona je bila ta koja se družila s Justinom na Bora Bori 2015. godine kada su njegove golišave slike postale viralne. Otprilike šest mjeseci nakon raspada veze, Jayde, koja sada imala 23 godine, objavila je na svim svojim platformama da je trudna. Ona i reper Mike Dixon sada imaju 2-godišnjakinju po imenu Ayla. Jayde nastavlja s YouTubeom karijerom.

3.  Bronte Blampied

Bronte je u priču 'upala' 2016. godine, negdje između Sofije Richie i prve od mnogih razdoblja Hailey Baldwin. Bronte se i dalje uspješno bavi manekenstvom.

4. Ashley Moore

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You. | 💌

A post shared by Ashley Moore (@ashley_moore_) on

Justin i Ashley imali su nešto u 2015. (kakva godina!). Kao i Bronte, Ashley je bila model tada i sada. Ali Justinov i Ashleyjev planinski izlet u 2017. godini nije ostao nezapažen pa se ne zna jesu li kasnije pokušali obnovitio vezu.

5. Shanina Shaik

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kitty Kat 🐾

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Australski model je prvi put povezan s Justinom nakon što je njegova i Selenina veza 2014. godine završila. Što god oni imali, nisu dugo trajali. Ona je sada Victoria's Secret model i oženjena je s DJ Ruckusom.

6. Chantel Jeffries

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ugh the ac/dc I radiate ⚡️

A post shared by 💽Ceejay The Dj💽 (@chanteljeffries) on

Ovo dvoje navodno su imali pravu vezu, ali nažalost ni ona nije potrajala. Chantel je sada model / DJ, a nakon njega se zabavljala sa Scottom Disickom.

7.  Alyssa Arce

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Think it’s time for a hair cut. 💇🏽‍♀️

A post shared by Alyssa Arce 💀 (@miss_alyssaarce) on

Godine 2014. Justin i Alyssa, Playboy Playmate, potaknuli su glasine nakon što su snimljeni na jahti na Ibizi. Prema TMZ-u u to vrijeme, njih dvoje su imali samo prolaznu vezu. Pet godina kasnije, Alyssin Instagram račun broji 589.000 sljedbenika i mnogo izazovnih fotografija.

8. Barbara Palvin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back with my dream team 🥰

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

2012. godine, Justin je nakratko bio povezan s Barbarom, modelom Victoria's Secret kojeg je upoznao na godišnjoj Victoria's Secret modnoj reviji (bio je izvođač te godine). Justin i Barbara pozirali su za fotografiju u backstageu. Kako bilo, par nikada nije priznao vezu. 

9. Miranda Kerr

Oko ovog se dizala prašina jer je Orlando Bloom, nekadašnji muž Mirande Kerr bio uvjeren kako ga je ostavila zbog njega. Miranda je od tada dosegla 11,9 milijuna Instagram sljedbenika i oženila se sa Snapchat suosnivačem i izvršnim direktorom Evan Spiegela. Rodila je svoje drugo dijete (prvo sa Spiegelom), sina, u svibnju 2018. godine.

10. Sofia Richie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For all in need. A smile coming soon! Happy V day 🥳

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Odnos Justina i Sofije imao je sve: dramu, brisanje Instagram računa i ispriku od Selene Gomez. Sve je počelo kada je Justin 2016. objavio fotografije Sofije na Instagramu. Obožavatelji su postali žestoki, Justin je postao još svadljiviji, a Selena se također umješala. 

No, kako bilo, sve su to bili samo pokušaji, a izgleda kako su sve djevojke krenule dalje i kako ne pate previše za Justinom. Što vi mislite?

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    bome ih ima XD A to su samo modeli...