Prvi 82 pregleda 13. siječnja 2016.

Selenina modna katastrofa: Sve zgrozila svojim outfitom!

Selena Gomez

Razmazila nas je svojim smislom za modu pa nas ovakve odjevne kombinacije dodatno šokiraju...

Bevery Hills sinoć je bio domaćin šestog po redu Biennial Unicef Bala, a slave gošće potrudile su se privući pažnju svojim odjevnim kombinacijama. Nažalost, dominirali su modni gafovi, a blještavilo i kič "izvirivali" su sa svih strana.

Kod oštrih modnih kritičara nije dobro prošla ni odjevna kombinacija preslatke Selene Gomez (23).

Selena Gomez | Autor: Pixsell Pixsell

Naime, pjevačica je odlučila dodatno zagrijati atmosferu pojavivši se na balu u seksi dugoj, crvenoj haljini s potpisom francuske modne kuće Louis Vuitton

Selena Gomez | Autor: Pixsell Pixsell

Ipak, seksi je jedini pozitivan pridjev koji se može pripisati ovoj haljini, a ako bismo je morali opisati jednom rječju vjerojatno bi to bilo - previše!

Previše svega. Kožnom haljinom dominiraju volani na debelim naramenicama, (pre)dubok dekolte, patentni zatvarač koji se proteže cijelom prednjom stranom haljine te izrezani detalji. Sve ovo vjerojatno bi moglo izgledati odlično ali na pojedinčanim haljinama!

Možda je njezin izbor zbilja ekscentričan, ali moramo priznati da ga pjevačica nosi na spektakularan način istovremeno izgledajući potpuno senzualno. No, to može zahvaliti jedino činjenici da pripada skupini povlaštenih ljudi koji mogu odjenuti bilo što, a i dalje će izgledati zanosno! Da biste odjenuli ovakvu haljinu trebate imati puno hrabrosti, ali i samopouzdanja, a ako i vi odlučite kopirati Selenin stil, pripazite jer samo vas jedan korak može dijeliti od gigantske modne katastrofe!

Tvoja reakcija?