Prvi 1379 pregleda 14. travnja 2020.

Modne blogerice koje će ti pomoći da pronađeš svoj stil

Olivia Rodrigo Instagram

Voliš modu i na vrijeme si upoznata sa svakim novim modnim trendom? Imaš pun ormar odjeće, no ipak ne možeš reći za sebe da imaš svoj prepoznatljiv stil?

Jedan od najpoznatijih modnih dizajnera svih vremena, Yves Saint Laurent, jednom je prilikom izjavio: "Moda je prolazna, ali stil je vječan."

Naravno da svi volimo biti u skladu s vremenom i koliko toliko pratiti modne trendove, no važno je da ne budemo ničija kopija te s vremenom izgradimo vlastiti stil.

via GIPHY

U ovom tekstu ti donosimo nekoliko modnih blogerica koje bi te mogle inspirirati u pronalasku tvog modnog izričaja. Genijalne su!

1. Ricky Aime

Ova vamp djevojka kao da je ispala iz nekog romana o vilama, vampirima i magičnom svijetu. Njezin stil je svakako prepoznatljiv, ženstven i pomalo mračan, a to koliko je lijepa ne treba ni komentirati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Left or right? Which Outfit wins? 🌟 I know we're doing this again but it was lowkey fun the last time and I found a way to actually share more of the photos I take everytime I do a photoshoot. It's such a waste otherwise 🤣🤣 . . . Outfitdetails: White sweater: @hm Ripped Shirt: @hm Jeans: @platoscloset Glitterboots: @dollskill @clubexxclothing Black Boots: @dollskill @currentmoodclothing #selfie #me #outfit #ootd #rippedjeans #cuteoutfit #grunge #grungegirl #grungeaesthetics #aesthetics #grungestyle #grungeoutfit #grungeootd #alternative #alternativegirl #alternativesstyle #streetstyle #darkhair #redlips #darkmakeup #curlyhair #girlswithpiercings #cutestyle #cutealternative

A post shared by Ricky Aimee (@ricky_aimee) on

2. Sugoimeg

Ukoliko si ljubiteljica anima i japanske kulture, ova slatkica bi te mogla oduševiti. Njezin stil je jednostavan, a ipak zanimljiv i svaku modnu kombinaciju ‘podigne’ pomalo neobičnim makeupom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

so I think I’m going to just touch up roots so I can go full pink 🌸

A post shared by 𝓂𝑒𝑔𝒽𝒶𝓃𝓃 (@sugoimeg) on

3. Hailie Barber

U Instagram profil ove djevojke smo se zaljubili na prvi pogled. Nježne boje poput lila ljubičaste, svijetlo roze i plave prevladavaju u njezinom stilu, od boje kose do modnih kombinacija. Vješto kombinira sportske, casual i classy modne komade i u svakoj kombinaciji izgleda preslatko.

4. Lydia Rose

Stil ove modne blogerice i youtuberice vrlo je jednostavan i ženstven, tako da, ukoliko nisi osoba koja se voli previše isticati, a voliš lijepu odjeću i skladne modne kombinacije, na Instagram profilu ‘Fashioninflux’ bi svakako mogla naći nešto za sebe.

5. Misspscyhocat

Modni izričaj Minje Cvetković svidjeti će se svim ljubiteljicama šarenih boja, tetovaža, vintage komada odjeće i ludih perika. Ovakav stil je možda teško (i skupo) nositi svaki dan, ali svakako te može inspirirati za neku ludu i neobičnu modnu kombinaciju, s vremena na vrijeme!

 

Prijavi se na show 'Vrijeme da zablistaš' i postani nova glazbena zvijezda!

 | Autor:

Tvoja reakcija?