Prvi 10 pregleda 10. travnja 2016.

Modni pogoci ili promašaji: Tko je djevojka s najviše stila?

Moda
Pixsell
Modni pogoci ili promašaji: Tko je djevojka s najviše stila? Modni pogoci ili promašaji: Tko je djevojka s najviše stila? Modni pogoci ili promašaji: Tko je djevojka s najviše stila? Modni pogoci ili promašaji: Tko je djevojka s najviše stila? Modni pogoci ili promašaji: Tko je djevojka s najviše stila? Modni pogoci ili promašaji: Tko je djevojka s najviše stila? Modni pogoci ili promašaji: Tko je djevojka s najviše stila? Modni pogoci ili promašaji: Tko je djevojka s najviše stila? Modni pogoci ili promašaji: Tko je djevojka s najviše stila? Modni pogoci ili promašaji: Tko je djevojka s najviše stila? Modni pogoci ili promašaji: Tko je djevojka s najviše stila? Modni pogoci ili promašaji: Tko je djevojka s najviše stila?

Na jubilarnoj 25. filmskoj dodjeli nagrada poznate dame su prošetale svoje pomno osmišljene odjevne kombinacije

Sinoć se u Californiji održala jubilarna, 25. po redu, dodjela nagrada MTV Movie Awards na kojoj su se okupila brojna poznata lica, a kao i uvijek, dame su privlačile pažnju svojim modnim pogodcima ili pak promašajima.

Crvenim tepihom dominirala je crna boja, a Kendall Jenner, Gigi Hadid i Cara Delevingne su dokazale da znaju nositi ovu snažnu boju.

Dok je Kendall odabrala crnu izazovnu haljinu asimetričnog kroja koju potpisuje brand Balmain, Cara Delevingne se odlučila za njihov sexy kombinezon.

Što su odjenule ostale dame te koja je odnijela titulu kraljice stila otkrijte u našoj fotogaleriji.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?