Prvi 709 pregleda 23. lipnja 2018.

'Moja Croatia' prešla dva milijuna pregleda

Pixsell

Svaka čast!!!

Navijački hit sa Stokom i LayZ-em 'Moja Croatia' prešao je dva milijuna pregleda.

Mnogima omiljena navijačka himna ovog Svjetskog prvenstva u nogometu bodri Vatrene kroz svaku utakmicu, a u prvih nekoliko tjedana pjesma je skupila više od 1,6 milijuna pregleda. 

U novom  broju JoomBoos magazina možeš pročitati ekskluzivni intervju o stvaranju pjesme 'Moja Croatia', a evo što je i legendarni reper Stoka izjavio. 

- Pjesmom 'Moja Croatia' htjeli smo ujediniti cijelu regiju i stvoriti navijačku himnu koja će se slušati još godinama poslije, na bilo kojem europskom ili svjetskom prvenstvu - izjavio je Stoka, te nadodao kako neće stati na jednom hitu. 

Joomboos je ovom himnom spojio generacije: Publiku legendarnog Stoke koji je na sceni od 1997. i mladog Matije Lazarevića kojem je ovo tek druga pjesma. 

Nakon izlaska navijačkeg hita Moja Croatia dobili smo hrpu upita za naše originalne navijačke majice. Ako još uvijek nisi nabavio svoju, vrijeme je da to napraviš jer su količine ograničene! Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

 | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto.

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • kbc74dnr1992

    Predobra mi je pjesma, slušam je cijelo vrijeme!