Prvi KORONA VIRUS 2089 pregleda 25. ožujka 2020.

Monika i Leon zbog korone odgodili vjenčanje: 'Teško je'

screenshot/youtube

Leon i Monika trebali su se vjenčati u travnju. No, zbog situacije s korona virusom, koja je svima živote izokrenula naglavačke, i njihovi planovi su se promijenili. Evo što je Monika ispričala u novom videu na svom kanalu.

Monika je odmah na početku videa rekla ono što zanima brojne njihove obožavatelje i odgovorila na pitanje je li njihovo vjenčanje otkazano, odgođeno ili će se ipak dogoditi.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Svadba je otkazana, točnije, odgođena. Neće se dogoditi u travnju. Situacija je teška i takva kakva je, a mi zbog sigurnosti nas samih i naših gostiju ne možemo održati vjenčanje s toliko puno ljudi na jednom mjestu. Svadba je prebačena na drugi datum, ali o njemu neću još ništa govoriti jer još uvijek ništa nije sigurno", objasnila je Monika.

Zasad ništa od svadbe, a upitna je i ljetna sezona

"Situacija je takva da ništa ne možemo planirati. Ne znamo hoće li ova situacija proći za mjesec, dva, tri ili više. A osim svadbe, pitanje je hoćemo li uopće moći odraditi ljetnu sezonu, koja nam je izvor prihoda za cijelu godinu", dodao je Leon.

Slušajte stručnjake kako bi ova kriza što prije završila

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Na kraju su dodali kako se nadaju da će se sve ovo što prije riješiti te da ćemo na kraju svega izaći kao pobjednici. Pozvali su sve obožavatelje da slušaju stručnjake i njihove savjete, pridržavaju se mjera samoizolacije, ostanu doma i na taj način pomognu da se ova teška situacija što prije raspetlja.

"Jako je važno da ostanete kod kuće, a ako baš morate izaći van po hranu i lijekove, pratite sve savjete vezane uz higijenu. Nemojte biti neodgovorni i pomozite sebi i drugima da ova kriza što prije završi", poručili su Monika i Leon, a što su još rekli u novom videu pogledajte ovdje.

Tvoja reakcija?