Prvi 849 pregleda 27. travnja 2019.

Može li vrućije? Kylie izludila Travisa ovim kostimom

kylie jenner / instagram

Kylie Jenner se za rođendan svog dragog kostimirala u 'Kapetanicu Lip Kit'

Kylie nije štedjela na izazovnom kostimu za 28. rođendan svog dragog Travisa Scotta. Izgleda da su tema rođendanskog partija bili superjunaci, odnosno superheroji inspirirani 'Avengersima' piše Harper's Bazaar, a ona ga je odlučila izenaditi kostimom 'Kapetanice Lip Kit-a'.

Osim divnog i jako seksi kostima, Kylie je imala i valovitu plavu periku, sličnu onoj Brie Larson, zvijezde Kapetana Marvela, dok je Travis bio u liku 'Iron Flamea'. Par nije propustio ni priliku da se fotografira u poznatim superherojskim pozama koje su odlično utjelovili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

oh you didn’t catch iron flame and captain lip kit in the credits? sucks 4 you

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie i Travis nisu zaboravili kako imaju i superbebu te su još jednom raznježili srca mnogih. Stormi je također imala svoj presladak kostim, a ovo će Travisu zasigurno biti jedna od ljepših uspomena u životu.

Kyle se pobrinula da njezin dragi ima i plave, rođendanske balone na kojima piše 'Sretan rođendan, mužu'. Iako još nisu vjenčani, Kylie ga voli tako zvati od milja. A tko zna, možda će uskoro i njih dvoje pred oltar!? Vidjet ćemo...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starting the celebrations early. Happy birthday Travis!

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Kako ti se sviđa ideja za ovakav tematski paty?

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI JOOMBOOS VIDEO:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    bomee!