Prvi 3346 pregleda 13. srpnja 2018.

Možeš li riješiti mozgalicu s avionom koja je sve izludila?

Jesi li spreman/a u nekoliko minuta izgubiti živce pokušavajući riješiti ovu mozgalicu koja će te sigurno izludjeti?

Ova mozgalica nije za svakoga, posebno ne za onoga kome je glava stalno u oblacima kao i za one tankih živaca.

Dakle, usredotoči se na sliku i odgovori na sljedeće pitanje!

via GIPHY

Pronađi avion koji putuje u suprotnu stranu od ostalih! 

Ne bi trebalo biti teško, zar ne?

 | Autor: SWNS:SOUTH WEST NEWS SERVICE SWNS:SOUTH WEST NEWS SERVICE

Zabavna mozgalica prikazuje Europu, sjevernu Afriku i Rusiju, a napravili su je ljudi sa stranice Airport Parking And Hotels (APH).

via GIPHY

Ukoliko želiš saznati rješenje, nastavi scrollati prema dolje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rješenje:

 | Autor: SWNS:SOUTH WEST NEWS SERVICE SWNS:SOUTH WEST NEWS SERVICE

 | Autor: Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar dbeber

    dbeber

    ufff ovo je bilo teško