Prvi 1592 pregleda 23. travnja 2019.

Mudja nije mogao izabrati tko mu je draži: Baka ili Choda?!

mudjaa/Instagram

Umjesto partyjanja do jutra bira igranje igrica, to je true gamer!

Poznati srpski gamer i youtuber Mudja za 24sata odgovorio je na 24 škakljiva pitanja i otkrio zanimljive stvari iz svog života. Pitanja su se kretala od osobnih, pa sve do onih vezanih uz YouTube scenu.

Mudja je nedavno sudjelovao na spektaklu 'Gaming in the sky', gdje su ga doveli Lvl8. i Coca-Cola na iznenađenje i oduševljenje svih njegovih fanova. Mudja je ondje po prvi put u životu igrao igrice na 40 metara visine, ali to mu nije bilo teško jer se visine ne boji, a predanost igricama mu je i više nego velika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedna iz elementa rada. 👍

A post shared by Mudja (@mudjaa) on

Samo neka od pitanja bila su bi li prije izabrao Chodu ili Baku Prase te Lionela Messija i Cristiana Ronalda. Na prvom se mučio, ali oko drugog pitanja nije puno mozgao - odmah je odgovorio - Messija!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sada malo Bali 😍

A post shared by Mudja (@mudjaa) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trke !

A post shared by Mudja (@mudjaa) on

Pogledajte što je još Mudja otkrio u videu:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

NOVI JOOMBOOS VIDEO:

Tvoja reakcija?