Prvi 1853 pregleda 08. veljače 2020.

Muke po haljini: Selena nasmijala urnebesnim videom

selenagomez/Instagram

Urnebesan video Selene Gomez na dodijeli nagrada postao je viralni hit. Pokazala je da svijet poznatih i slavnih pak nije tako bajan.

Pripremanje za crveni tepih zvijezdama nije lako. Provode dane kako bi iskombinirale sve do zadnjeg detalja, a zbog ljepote će podnijeti sve. Isto je učinila i poznata pjevačica Selena Gomez koja je imala problema s haljinom. Prije dva dana prisustvovala je 'Hollywood Beauty Awards' i pritom obukla haljinu koja joj je skoro uništila večer, javlja Elite Daily.

Nije se mogla kretati

Objavljeni su videi u kojima Selena sjedi za stolom tijekom svečanosti. Tu ništa ne bi bilo čudno da na pola nije ležala i ruke držala usko sastrane. Prijateljima i kolegama se žalila kako ne može previše micati rukama jer su joj jako stegnute, kao i podrućje ramena i prsa. Problem je podnijela sa smiješkom i rugala se sama sebi u kameru.

Evo kako je to izgledalo: 

Izdaje liniju kozmetike

Prije samo nekoliko dana objavila je video u kojem je fanovima otkrila kako uskoro izlazi njena linija kozmetike 'Rare beauty' koja će se prodavati u Sephori. 

"Ovo je nešto na čemu radim već dvije godine. Pronašla sam prave partnere i pravi tim, a to mi je jako važno. Želim imati brend u kojem i skojim će se ljudi osjećati udobno."

Ovdje pogledajte video:

Ni ne sumnjamo da će njena kozmetika postati apsolutni hit, a Selena će postati nova beauty kraljica. Kylie pazi se!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

 

 

 

Tvoja reakcija?