Prvi 11469 pregleda 06. srpnja 2024.

Muškarci rođeni u ova 4 znaka su teško osvojivi

Canva

Muškarce rođene u ova četiri horoskopska znaka navodno nije lako osvojiti

Jarac: Zatvoreno srce

Muškarcima rođenima u znaku jarca treba vremena da otvore svoja srca. Sporo prihvaćaju nove ljude i nove veze. Iza toga stoje visoki zahtjevi prema sebi, ali i prema partneru. Prvo žele biti sigurni da je ta osoba prava za njih. Osobe rođene u znaku jarca također teško grade povjerenje. Međutim, kada jednom otvore svoja srca, apsolutno su odane duše pune ljubavi.

 | Autor: Canva Canva

Škorpion: Tvrdi oklop kroz koji treba naći prolaz 

Ako želiš osvojiti muškarca u znaku škorpiona, potrebno ti je strpljenje. Često djeluju vrlo suzdržano i tajanstveno. Treba dosta vremena da se probije njihov tvrdi oklop. Prvo moraš dokazati muškarcima škorpionima da si ozbiljna i da ne tražiš nešto ležerno, piše miss7.

Bik: Sramežljivost je prepreka 

Muškarci rođeni u znaku bika su romantičari koji se vole zaljubljivati, ali sramežljivost im često stane na put. Boje se odbijanja i ne usuđuju se napraviti prvi korak. Kao rezultat toga često djeluju povučeno i nezainteresirano za druge. S bikom jednostavno moraš to imati na umu i ne smiješ odustati odmah nakon prvog pokušaja flerta.

 | Autor: Canva Canva

Vodenjak: Rezerviran i oprezan  

Muškarci rođeni u znaku vodenjaka mogu dugo razmišljati i analizirati svoje osjećaje i godinu dana! U ranim fazama veze ovaj znak može držati osobu u stanju zbunjenosti dok se bori da razumije vlastite osjećaje i pronađe načine da se povuče. Međutim, ovaj proces je iznimno važan za vodenjaka, jer mu pomaže razumjeti i prihvatiti ono što se događa. Stoga neka te ne čudi njihova hladnoća i rezerviranost, jer im treba vremena da se otvore i osjete povezanost s tobom. Ali jednom kada osvijeste svoje osjećaje, mogu se predati i biti odani partneri. 
 

Tvoja reakcija?