Prvi 1238 pregleda 14. siječnja 2019.

Gaga primila tragične vijesti za vrijeme dodjele nagrada

evanrosskatz/Instagram

Lady Gaga nije se mogla veseliti dvostrukoj nagradi.

Sinoć je održana dvasdeset i četvrta dodjela `Critics` Choice` nagrada u Baker Hangaru u Santa Monici za najbolje televizijske uspjehe. Nagrada se mogla osvojiti u dvadeset i pet kategorija, a domaćin cijelog spektakla bilo je filmska i televizijska zvijezda Taye Diggs, donosi news.com.au.

Neke od upečatljivijih nagrada svakako su one za najboljeg filmskog glumca i glumicu. Christian Bale (The Vice) tako je proglašen najboljim glumcem, a nagradu za najbolju glumicu dijele Lady Gaga (A Star Is Born) i Glenn Close (The Wife). Film `Roma` proglašen je najboljom dramom. U kategoriji hororca najbolji je `A Quite place` dok je najbolja komedija `Crazy Rich Asians`.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@LadyGaga and Glenn Close backstage with their awards at the #CriticsChoice Awards! #LadyGaga

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga.upp) on

Lady Gaga sinoć je slavila dvostruko zašto što je `Shallow` proglašena najboljom filmskom pjesmom. No, njezina sreću prekinula je tragična vijest. Gaga je objavom na Tweeteru objasnila kako je s dodjele nagrada morala pobijeći zato što joj je najbolja prijateljica, kobila Arabella na samrt.

"Ponosna sam što sam dobila ovu nagradu, zajedno s Glenn Close večeras. Srce će mi puknuti od ponosa. ALi rastužila me vijest koju sam primila nakon dodjela kako moj anđeo, draga kobila Anabella umire. Žurim se oprostiti se s njom. Njezino ime znači 'predajte se molitvi'. Ona je uvijek bila prekrasan konj.  Kao da smo bile jedno. Kada je nju nešto boljelo, i mene je. Nikada neću zaboraviti trenutke koje smo dijelile. Naše duge zajedničke šetnje i galopriranje preko kanjona. Kako sam je hranila kolačićima. Uvijek će biti dio mene. Jako sam tužna. Bez obzira na to, želim da je prestane boljeti i da joj se otvore vrata raja. Volim te. Djevojko, kamo si krenula?" riječi su Lady Gage u emotivnoj objavi.

Listu svih dobitnika i nominiranih možete pogledati ovdje.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • laara_YT..@IOKE.

    Asa joj
  • mala_loodacha

    A jadnaaaaa