Prvi 1247 pregleda 27. siječnja 2022.

Na Netflix je stigla serija o Ronaldovoj djevojci Georgini

georgina/instagram

Georgina Rodriguez radila je kao prodavačica u madridskom Gucciju prije nego je upoznala slavnog nogometaša. Priznala je da joj se teško bilo naviknuti na luksuz pa bi često i po pola sata tražila put iz dnevne sobe. A o njezinom životu sada možete saznati sve u novoj Netflixovoj seriji

Na Netflixu je izašla serija 'Zovem se Georgina' koja prati trenutke iz života Georgina Rodriguez (27), djevojke Cristiana Ronalda (36).

Detalji serije su bili poznati i prije objave serije, a sad će publika moći zaviriti u svijet popularne influencerice i njezinog partnera. Priča prati Georginin život prije veze s Ronaldom, dok je radila u Gucciju u Madridu i kad njezina obitelj nije bila dobrostojeća pa sve do trenutnog života gdje živi u luksuzu, piše 24sata.

"S prodaje luksuznih odjevnih komada prešla sam na njihovo nošenje na crvenom tepihu. Danas imam milijune sljedbenika i djevojka sam najpraćenijeg muškarca na svijetu", rekla je u jednom intervjuu za The Sun.

Georgina je Netflixovoj ekipi ispričala kako joj je trebalo vremena da se navikne na luksuzan život, s obzirom na to da nije odrasla u bogatstvu:

"Na posao bih išla autobusom, a kući bih se vraćala u Ronaldovom Bugattiju. Morala sam se naviknuti na to."

Kako je rekla, trebalo joj je pola godine da se nauči kretati po vili, jer nije mogla zapamtiti gdje je koja prostorija.

"Ponekad bi mi trebalo pola sata da se vratim iz dnevne sobe jer nisam znala put", našalila se.

Ovo je samo dio onoga što je ispričala i pokazala u novoj Netflixovoj seriji, koja je već dostupna na ovom popularnom streaming servisu. Hoćete li je pogledati?

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?