Prvi 2964 pregleda 02. ožujka 2019.

Na usnama Bradleyja Coopera trag Gagina ruža?

ladyfckinggaga/instagram

Fotografija Bradleyja i Gage na kojoj se njemu na usnama vidi trag ruža postala je viralna, a glasine o navodnoj aferi i ljubavnom trokutu se nastavlja...

Svi šeraju ovu fotku iz Los Angelesa, gdje su Lady Gaga i Bradley Cooper promovirali svoj film 'Zvijezda je rođena', a jedna fotografija svima je posebno zapela za oko. Naime, na jednoj fotki gdje njih dvoje skupa poziraju - na Bradleyjevu se licu, odnosno netom pored usana, vidi trag crvenog ruža. Gaginog crvenog ruža, piše 24sata.

Slučajno ili?

Mnogi tvrde da je ova fotografija dokaz kako se čak i prije Oscara, koji su posebno potaknuli glasine o njihovoj ljubavi, nešto dogodilo između glumca i pjevačice. Drugi ih, pak, brane i govore kako su se zasigurno samo htjeli poljubiti u lice, kao prijatelji, ali su slučajno promašili. 

Što ti misliš? Glasaj u anketi.

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajme dokle više???? :O