Prvi 658 pregleda 14. siječnja 2019.

Čuvate li stare ukosnice? 2019. je njihova godina!

dreamyygoals/instagram

Raznih boja i oblika, ukosnice ulaze na velika vrata...

Mislili smo da smo se riješili ukosnica još u osnovnoj školi no one se vraćaju na velika vrata i postaju pravi modni hit. Može ih se nositi u raznm prigodama, a dolaze u različitim bojama i oblicima. Kako piše Cosmopolitan, ukosnice će biti hit 2019. godine, a mi vam donosimo nekoliko prijedloga kako ih nositi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bye 2018

Objavu dijeli GUISE (@guiseonline)

Ukosnice nas vraćaju u prošlost i probuđuju u nama dijete, a pritom i dalje izgledamo in. Probudili ste se i kosa vam izgleda koma? Nema tu velikog problema jer samo postavljajte ukosnice i postajete prava diva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@beautybook1985 @anothermagazine

Objavu dijeli @ hairclips_all_day

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@nisrinasbia @chanelofficial

Objavu dijeli @ hairclips_all_day

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obsessed ❤️💛💚💙💜 #barettes 📷 @micaiahcarter

Objavu dijeli Joyce Lee (@joycejjoyce_)

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Obožavam ukosnice, baš lijepo stoje na kosi <3