Prvi 81 pregleda 10. prosinca 2014.

Nagradu posvetila pokojnom djedu

Ariana Grande
Pixsell

Prošlo ljeto zaista je bilo burno u životu Ariane Grande (21). Najprije joj je umro djed pa je prekinula s dečkom, a kolovoz je obilježila nagradama Teen Choice Awards i nastupom na dodjeli MTV Video Music Awards.

Upravo je djedova smrt navodno bila razlog ponovnog prekida veze s Jaijem Brooksom (19). Naime, dečko nije bio uz nju kad joj je najviše trebala njegova utjeha, u teškim trenucima nakon djedove smrti.

A upravo je djedu i baki, koja je bila u publici, posvetila nagrade koje je 10. kolovoza dobila u izboru Teen Choicea. Ariana je nagrađena za najbolju pjevačicu (nominirane su bile još Beyonce, Miley Cyrus, Taylor Swift, Lorde i Katy Perry) i za najbolju žensku pjesmu (s Iggy Azaleom, za pjesmu “Problem”).

A sa spomenute dodjele praznih se ruku nisu vratili ni Austin Mahone te dečki iz 5 Seconds of Summer. No najviše razloga za zadovoljstvo ima glumac Ansel Elgort, zvijezda filmova “Različita” i “Greška u našim zvijezdama”. Nagradili su ga je za najboljega glumca, najveću mladu glumačku nadu, najbolji filmski poljubac (sa Shaileen Woodley).

Tvoja reakcija?