Prvi 867 pregleda 26. veljače 2020.

Najava za novi KUWTK: Kim i Kourtney se potukle?

screenshot/youtube

Već i ptice na grani znaju da si Kim i Kourtney nisu dobre, ali ovoga puta je stvar zaista eskalirala...

U najavi nove 18. sezone reality serije Keeping Up With The Kardashians, Kim i Kourtney su se potukle. Sve je krenulo od toga da je Kourtney izjavila kako želi prikazivati manje svog privatnog života u seriji, javlja Elite Daily.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svađa zbog ljubavnog ugriza

Da vas podsjetimo, u prošloj sezoni Kim i Khloe primijetile su ljubavni ugriz na koži sestre Kourtney te su bile uvjerene kako ju je 'zaradila' od nepoznatog muškarca. Tražile su je da im otkrije tko je on, no ona nije htjela.

 | Autor: screenshot screenshot

Kim se kasnije zaprijetila Kourtney da će je izbaciti iz showa, što Kourtney nije teško palo. Dapače, bila je za to rješenje. No, Kourtney je kasnije ipak izjavila kako ne planira tako skoro napustiti show i sad više nitko ne zna što najstarija sestra točno želi...

Nisu u boljim odnosima ni u osmoj sezoni...

 | Autor:

U novom promo videu se, pak, pokazalo, kako sestre ni u novoj sezoni nisu u znatno boljim odnosima. Prikazano je kako Khloe u jednom trenutku Kourtney propitkuje 'zašto ima takav stav prema svemu?', na što joj je Kourtney rekla da se 'ne miješa u stvari koje je se ne tiču'. Na kraju videa, Kourtney je bacila bocu vode na Kim, a Kim joj je vratila udarcem... I tu je sve baš ozbiljno eskaliralo.

Mnogi su prozvali sestre zbog ovakvog agresivnog ponašanja i smatraju da pretjeruju s agresijom pred kamerama, ali, je li ovaj promo video samo 'prenapuhan' i kako će to zaista izgledati, vidjet ćemo 26. ožujka, kad osma sezona napokon izađe.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?