Prvi 2648 pregleda 10. srpnja 2023.

Najbolji horoskop za današnji dan imaju ova 3 znaka!

Canva

Astrološka energija današnjeg dana povezana je s prošlim iskustvima. Za neke horoskopske znakove povijest će se ponoviti, dok će se drugima dogoditi nešto što će se činiti kao nastavak nedovršenog posla ili će osjetiti snažan 'deja vu'.

Mjesec kvadrat Pluton i Sunce su glavne astrološke energije dana. Stoga se pripremite na moguće frustracije, posebno u situacijama u kojima vlada dinamika moći i hijerarhije. Neki od vas bi mogli doživjeti svađu na radnom mjestu oko promaknuća.

Ljubavne veze također će se danas susresti s nekim izazovima, posebno veze na daljinu. Možda ćete osjetiti slabiju povezanost sa svojim partnerom ili ćete saznati da su proveli vikend na način koji se vama ne sviđa.

 | Autor: Canva Canva

Ovo su tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 10. srpnja 2023.:

1. Vodenjak

Vodenjaci, od vas se danas traži da vjerujete svom vodstvu i intuiciji. Neki od vas razmišljaju o nečem velikom u svom životu, možda o odluci da izađete iz ormara. Drugi od vas planiraju u velikoj mjeri promijeniti svoj život, poput kupovine nekretnine manje od trenutačne, koja će vam dati osjećaj privatnosti.

Mjesec u Ovnu, Jupiter i Uran u Biku danas su vaši prijatelji. Vaša intuicija je obično dobra. Danas će vam tijelo davati znakove u trenucima kada trebate obratiti pažnju na nešto i postati toga svjesni.

Iako je ponedjeljak, dan će biti prilično opušten, gotovo kao da je energija nedjelje još uvijek s vama. Ako se osjećate pozvanim, okupajte se danas uz mirisne svijeće i dobru glazbu. Nekonvencionalnost takvog rituala brige o sebi ponedjeljkom bit će blagoslov za vaše srce.

 | Autor: Canva Canva

2. Strijelac

Strijelci, današnji ćete dan provesti bez napora. Nećete htjeti previše raditi ili se opterećivati. Neki od vas će zapravo imati koristi od namjernog usporavanja tempa i opuštanja tijekom današnjeg dana.

Mjesec u Ovnu je glavna astrološka energija za vas. Vaš seksualni nagon može biti pojačan. Nekima od vas možda čak padne na pamet neka luda ideja. Slobodno budite kreativniji nego inače.

Samo se danas klonite negativnih i nezadovoljnih ljudi. Njihove pritužbe i loša energija mogu utjecati na vas i vaše raspoloženje.

 | Autor: Canva Canva

3. Jarac

Dragi Jarci, danas vas očekuju sreća, ljubav i lijepe stvari. Neki od vas doživljavaju prve nalete nove ljubavi. Vaše srce je spremno otvoriti se za posao. Mnogi od vas danas će biti izuzetno neustrašivi. Gotovo kao da su vam sve kočnice uklonjene, ali vaša osjetila još su uvijek tu.

No današnja astrološka energija može biti pomalo čudna. S jedne strane, netko će vas jako privlačiti. Možda čak mislite da su oni pravi za vas. S druge strane, vaše emocije će vas natjerati da se ponašate suprotno. Nemojte trčati pred rudo, dopustite emocijama još nekoliko dana da se razviju. Znat ćete vrijedi li u tu osobu ulagati ili ne.

Ako se osjećate pozvanim, napravite meditaciju vizualizacije danas. Energija je izvrsna za manifestacije i svakako je treba iskoristiti. Plava, ljubičasta i narančasta boja danas će vam donositi sreću, piše YourTango.

Tvoja reakcija?