Prvi 1314 pregleda 03. veljače 2020.

Ovo su najbolji i najzabavniji trenuci sa Super Bowla

MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL

Sinoć je u Miamiju održan još jedan Super Bowl spektakl. Pobjedu su odnijeli Kansas City Chiefsi i odnijeli titulu najboljih u NFL-u 2019. godine, ali ovaj događaj nije zanimljiv samo zbog američkog nogometa i sporta kao takvog. Zanimljiv je zbog glazbenih nastupa koji ga čine posebno spektakularnim. Ove godine glavne su zvijezde bile Shakira i Jennifer Lopez, a ovo su najbolji i najzabavniji trenuci te večeri.

J.Lo i Shakira - dovoljno je da kažemo samo to!

Glavne glazbene zvijezde Super Bowl večeri bile su glazbene dive, Jennifer Lopez i Shakira. Njih su se dvije mjesecima pripremale za ovaj spektakularan nastup i otvaranje ovog sportskog događaja i - malo je reći - rasturile!

 | Autor: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL

 | Autor: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL

Ove dvije latino dive izvele su svoje najveće hitove, a osim zavidne forme, pokazale su da savršeno funkcioniraju zajedno i imaju genijalnu kemiju na pozornici. J Lo je na pozornicu dovela i svoju kćer, koja je jedina uspjela zasjeniti dvije glazbene dive. 

Emma Maribel Muniz zapjevala je mamin veliki hit 'Let's get loud' pred milijunima gledatelja dok ju je Shakira 'pratila' na bubnjevima, javlja 24sata.

Demi Lovato izvela američku himnu i raznježila sve

Demi Lovato prije deset godina je na Twitteru napisala kako želi jednoga dana nastupiti na Super Bowlu i izvesti nacionalnu himnu - i sad je upravo to i učinila!

Dominantno je stala na teren i izvela američku himnu, a publika na Super Bowlu, kao i njezini kolege i fanovi na internetu, bili su oduševljeni izvedbom. 

Kasnije je na Instagramu objavila svoj tweet iz 2010. godine i napisala: 'Snovi se ipak ostvaruju.' Predivno!

No, neke je ipak naljutilo to što Jay Z i Beyonce nisu ustali za vrijeme izvođenja himne i to su pokazali na Twitteru.

Shakira postala meme

Osim što je sve oduševila i zadivila svojim nastupom, Shakira je za vrijeme svog nastupa postala i viralni meme. 

Naime, Shakira je napravila nešto jako čudno s ustima i ljudi su to, očekivano, primijetili. I sad se neki kunu da je "ovaj trenutak sve što trebate zapamtiti" sa Super Bowl spektakla. 

Pogledajte o čemu se radi:

Jeste li vi gledali ovaj show?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?