Prvi 14 pregleda 09. travnja 2016.

Najbolji otišli u polufinale! Emocije, iznenađenja i odlične izvedbe u Voiceu

Žiri
HRT

Nije puno ostalo do kraja, a mi donosimo uzbudljive rezultate druge live emisije

The Voice je sve zanimljiviji iz emisije u emisiju- drugu uživo obilježili su nikad bolji nastupi koji su oduševili mentore.

Tony je odlučio spasiti Edgara Rupenu, dok se publika odlučila za Moniku Perić, što je značilo ispadanje za Anu Knežević. 'Idem doma djetetu i krevetu i zahvalna sam na svakom iskustvu', poručila je Ana.

Iz Jacquesovog tima ispala je nažalost Rea Matić, a Alen Đuras, kojeg je izglasala publika, i Petra Vurušić koju je spasio mentor- idu dalje. Iako su svi očekivali da će izabrati Reu, Jacques je komentirao kako mu se večeras vratila vjera u Petru i da je zato bira!

Snage Ivanovog tima bile su Vedran Ljubenko, Stefany Žužić i Tajana Belina. 'Poslije ovog idem na maturalnu' komentirala je osamnaestogodišnja Stefany, tako da je bila vesela iako ne ide dalje. Tajana i Vedran prošli su u polufinale.

Iz Indirinog tima dalje idu Ruža Janjiš koju je izabrala publika, a između Lucije Lučić i Eni Jurišić, mentorica Indira se odlučila za potonju.

Uzbuđenje raste sa svakom epizodom i ostaje za vidjeti što će natjecatelji s mentorima spremiti za polufinale!

Emisije uživo - Petra Vurušić - Love On Top

Petra Vurušić večerašnjom je izvedbom Love On Top vratila povjerenje svog mentora, koji ju je odlučio povesti u polufinale! #timJacques #TheVoiceHRT

Posted by The Voice - Najljepši glas Hrvatske on Saturday, April 9, 2016

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?