Prvi 50 pregleda 26. travnja 2015.

Nina Kraljić: Znam da je moj Marko ponosan na mene

voice
BORNA FILIĆ/PIXSELL
Nina Kraljić: Znam da je moj Marko ponosan na mene Nina Kraljić: Znam da je moj Marko ponosan na mene Nina Kraljić: Znam da je moj Marko ponosan na mene Nina Kraljić: Znam da je moj Marko ponosan na mene Nina Kraljić: Znam da je moj Marko ponosan na mene Nina Kraljić: Znam da je moj Marko ponosan na mene Nina Kraljić: Znam da je moj Marko ponosan na mene

Nakon 14 tjedana emitiranja showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske', nakon predizbora, audicija, dvoboja i pet emisija uživo, napokon imamo hrvatski 'Glas'

Najljepši glas Hrvatske je Nina Kraljić iz tima Jacquesa Houdeka. U finalu joj je najveća konkurencija bio Mateo Resman, koji je završio natjecanje na drugom mjestu dok su treći i četvrti bili Marin Jurić Čivro i Jure Brkljača.

Nina je u superfinalu dobila uvjerljivih 194.319 glasova, dok je drugoplasirani Mateo sakupio 114.747 glasova. Iako se smatralo da je Nini najveća konkurencija upravo Marin, on je sa 108.329 glasova ostao daleko iza nje. Svi su kandidati rekli da će se nastaviti baviti glazbom, a Nina nakon pobjede još nije bila svjesna što se događa te je rekla da je bez riječi i izvan sebe.

Na samom početku zapjevali su mentori sa svojim ekipama te otvorili finale pjesmom grupe Abba 'Winner Takes It All'.

Natjecatelji su u finalu izvodili po dvije pjesme, prvu sami i to onu s kojom su se predstavili i na audiciji, a onda drugu s mentorom. Tada je publika odlučila kojih troje je dobilo priliku otpjevati još jednu pjesmu u superfinalu i boriti se za pobjedu.

- Nina ti si neka vanzemaljka. O tebi sam toliko već rekao. Svi znaju da si sjajna pjevačica. Meni se ipak čini da je ta tvoja suluda emocija s kojom diraš u dušu ono što čini najbolji glas. Bila mi je velika čast biti tvoj mentor. Hvala ti na svemu što sam od tebe naučio. Bila mi je čast raditi s tobom - rekao je dirnuti Jacques Houdek Nini. Njezini su navijači bili oduševljeni pobjedom, no najsretniji su, osim nje, bili roditelji Željko i Irena. Svaki su njezin nastup pratili sa suzama u očima.

- Nakon proglašenja prva mi je u mislima bila osoba zbog koje sam došla tu i kojoj sam posvetila pjesme. Prijavila sam se u “The Voice” kako bih tu bol pretvorila u terapiju, da eventualno nekome drugom pomognem i da Marko bude ponosan na mene. Teško je, ali pokušavam svoja životna iskustva pretočiti u pjesme - kaže Nina, koja je na svom Facebooku napisala kako joj je Marko “inspiracija u svakoj pjesmi koje se dotakne”. S mentorom Jacquesom odmah se složila i za njega ima samo riječi hvale, kao i za sve ostale kandidate iz njegovog tima.

COOL čestita Nini! Bravo Nina, zaslužila si :)

Tvoja reakcija?

Komentar/a

  • Avatar LADYGAGA

    LADYGAGA

    Pa najbolje je i pjevala