Prvi 4726 pregleda 12. veljače 2019.

Ovo su najnesretniji horoskopski znakovi

anunanna/Instagram

Svi mi imamo bolje i lošije dane i svatko od nas ima ponekad potrebu biti malo ‘zločest’ i bezvoljan, no postoji nekoliko horoskopskih znakova koji kao da uživaju u osjećaju ogorčenosti.

Portal YourTango složio je listu od šest horoskopskih znakova koji su poprilično ogorčeni karakteri i ponekad ih je doista teško imati za prijatelja.

1. Škorpion

Škorpion je ogorčen jer ih ogorčenje zapravo čini sretnima. Oni uživaju u trenutcima osjećaja ogorčenja jer vole osjećaj negativnih emocija koje ih prožimaju u tom trenutku. Škorpion možda potajno i želi biti slatka i ljubazna osoba, ali to je, s obzirom na prirodu njihova karaktera, nemoguće.

via GIPHY

2. Djevica

Nema znaka koji pokazuje toliku ogorčenost poput Djevice, a to je zato što ih ništa ne veseli dovoljno. Kada nikada nisi zadovoljan/a, i svatko koga poznaješ razočara te do točke prekida bilo kakvih odnosa, onda jednostavno izgubiš vjeru u ljude i postaneš jedan veliki ‘mrgud’.

via GIPHY

3. Vodenjak

Vodenjak nikad ne dobiva ono što želi. Kao da im se u životu redaju neuspjesi u svemu što rade te iz tog razloga postaju ogorčeni čak i na najmanje sitnice. Prati ih osjećaj manje vrijednosti i to ih čini nepopravljivim pesimistima.

via GIPHY

4. Ovan

Ovnovi su u suštini vrlo sretni ljudi, no njihov najveći problem je što ne uvažavaju tuđa mišljenja i ukoliko se ne slažeš s njima 100% vremena, oni postaju poprilično ogorčeni.

via GIPHY

5. Jarac

Postoji mišljenje astrologa kako Jarac dolazi na svijet želeći biti netko drugi, a nakon što spozna da mora živjeti baš svoj život u svojoj koži, postaje ogorčen i nezadovoljan kako sobom tako i ljudima oko sebe. Ljubomora je ono što te najviše koči u životu i kada kreneš voljeti sebe i svoj život, stvari će doći na svoje mjesto.

via GIPHY

6. Vaga

Vaga voli stavljati pred sebe velika očekivanja i zacrtane ciljeve, a kada shvati da ne može ostvariti sve što je zamislila, postaje ljuta, frustrirana, umorna i ogorčena. Isto tako ima problem što se prebrzo razočara u ljude pa je i najmanja svađica dovoljna da nekoga prekriži iz života. To ju naravno ne čini sretnijom već još ogorčenijom.

via GIPHY

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg, da se zapitaš XD