Prvi 540 pregleda 24. ožujka 2019.

Najpoznatija istražiteljica Dora dobiva svoj film!

regalmovies/Instagram

Izašao je i službeni poster filma!

Pripemite se na novu avanturu jer se 'Dora istražuje' vraća i to na live action filmu. Nakon što smo je do sada mogli gledati samo u crtiću, sad ćemo je pratiti u kinima. Kako piše Elite daily izašao je i službeni poster filma, ali fanovi su primjetili da na njemu nedostaje jedan detalj. Naime, u crtiću Dora putuje s prijateljem Bootsom (u prijevodu čizme) koji je dobio ime po crvenim čizmama, a upravo one u filmu nedostaju.

Fanovi se pitaju zašto Boots nema svoje čizme, jer one su itekako ključan detalj njegovog lika. Twitter je pun komentara zabrinutih fanova...

'Zašto Boots nema svoje čizme??????? Zato se i zove Boots!' - samo je jedan od njih.

Veselite li se i vi filmu 'Dora istražuje'?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

 

 

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jedva čekaaaam :O