Prvi 509 pregleda 08. veljače 2022.

Najpoznatiji varalica s Tindera ispričat će svoju stranu priče?

Instagram

Posljednjih nekoliko dana, svijet ne prestaje brujiti o Netflixovom filmu 'Tinder Swindler' i njegovom glavnom liku koji je, u stvarnom životu, hrpu djevojaka koje je upoznao na toj stranici prevario i oštetio za više od deset milijuna dolara

Mislimo da su rijetke osobe koje ovih dana nisu čule za Netflixov film 'Tinder Swindler' i najvećeg varalicu s Tindera - Shimona Hayuta, odnosno Simona Levieva. Za one koji ne znaju o čemu se radi, Shimon je na svom profilu na Tinderu promijenio ime u Simon Leviev i tako je godinama zavodio mnoge žene i uvjeravao ih kako je upravo on sin takozvanog kralja dijamanata Leva Levieva te ih, naposljetku, prevario za milijune dolara. 

Kako bi Simonova priča o bogatom nasljedniku 'držala vodu', svoje je partnerice vodio na raskošne večere, kupovao im je skupocjenu odjeću, dijamante, vodio ih je u hotele s pet zvjezdica... Zaista ništa nije dalo naslutiti da je Simon, zapravo, prevarant.

Ono čime je, naposljetku, 'izvukao novac' od svojih partnerica je priča o tome da je njegova sigurnost u opasnosti i da iz brojnih razloga ne može pristupiti svom novcu te da mu sada one moraju dati nešto novca. Naravno, neke od njih su to i učinile te se procjenjuje da je Simon, kroz nekoliko godina, svoje žrtve oštetio za više od deset milijuna dolara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Brut (@brutamerica)

Tri Simonove žrtve koje su odlučile ispričati svoju stranu priče i što se točno događalo od prvog 'swipea udesno' pa sve do praznih bankovnih računa su Cecilie Fjellhoy, Ayleen Charlotte te Pernilla Sjoholm, piše Her.

Za vrijeme izlaska ovog filma, Simonov profil na Tinderu je još uvijek bio aktivan, no ubrzo je uklonjen, a Simon se oglasio na svom Instagramu i rekao da će uskoro ispričati i svoju stranu priče.

"U sljedećih nekoliko dana, kada pronađem najbolji i najpošteniji način da ispričam svoju stranu priče, to ću i učiniti. Do tada, molim vas budite otvorenog uma i srca", rekao je Leviev.

Što vi mislite o cijelom ovom slučaju? Što mislite, kako će Simon opravdati svoje postupke?

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?