Prvi 3260 pregleda 19. ožujka 2018.

Najsretniji su Jarci i Škorpioni, a Lavovi i Bikovi usporite

Pixabay

Pogledaj što ti donose zvijezde ovaj tjedan (19.3. - 25.3.).

Ovan

Ljubav: Zanimljiv si drugima, a to iskoristi kako bi stvorio nova poznanstva, a možda i nešto više. Dani pred tobom rezervirani su za ljubav, zato se nemoj zatvoriti u kuću.

Karijera: Vrijeme je da budeš ambiciozan, jer jedna faza tvog rada dolazi kraju. Očekuj nešto novo.

Zdravlje: Izađi iz kuće u prirodu i osvježi se.

via GIPHY

Bik

Ljubav: Budi diskretniji ako nekog pokušavaš osvojiti. Ako si u vezi, nemoj kritizirati partnera. Samo korak po korak, drugi dio tjedna donosi ljubavne prilike, ali ne idi prebrzo. 

Karijera: Želiš pokazati sve što znaš, ali još uvijek nemaš priliku. Sačuvaj svoje najbolje adute za kasnije.

Zdravlje: Dug put je pred tobom. 

via GIPHY

Blizanci

Ljubav: U pravu si ako misliš da nije najbolje vrijeme za ljubav. Ovih dana ćeš definirati svoja ljubavna očekivanja. Preispitaj se i ovih dana se usredotoči na sebe.

Karijera: Ako si se preispitao, znaš kuda trebaš ići. Ako nisi sve analizirao, shvatit ćeš da si djelovao preambiciozno i znat ćeš gdje si pogriješio. To je uvijek korak prema naprijed.

Zdravlje: Budi susretljiv.

via GIPHY

Rak 

Ljubav: Privatni život vrti ti se oko prijatelja. Potpuno ćeš se predati ekipi i zaboraviti da postoji život u vezi. Tvoja najdraža osoba mogla bi se osjećati zanemareno.

Karijera:  Da popraviš probleme, moraš više surađivati. Nije dobro da misliš za sebe da si dominantan, preispitaj se. 

Zdravlje: Zdravo je baviti se sportom.

via GIPHY

Lav

Ljubav: Činit će ti se da ti ljubav bježi iz ruku, što te živcira i rastužuje. Nije sve u tvom nastupu, tu postoji i druga strana koja ima svoja prava. Tvoja ljubavna meta ne voli da ju se tlači.

Karijera: Bit će ti ponuđeno voditi cijelu stvar i možda ćeš se u tome snaći bolje nego očekivano. Ne oklijevaj i zgrabi tu priliku koja je pred tobom. Treba još brinuti o detaljima i zato se saberi na vrijeme. 

Zdravlje: Vodi računa o kriterijima u svemu.

via GIPHY

Djevica

Ljubav: Dobit ćeš dobar vjetar u leđa i otvarat će ti se sva vrata. Pozivat će te na zanimljiva događanja, a ako si sam prihvati te pozive i kreni među ljude. 

Karijera: Družit ćeš se s uglednim i utjecanim ljudima. Važna si osoba u cijeloj toj igri, zato nemoj biti skroman, nego dopusti sebi da pokažeš svoje ambicije. 

Zdravlje: Predahni tu i tamo.

via GIPHY

Vaga

Ljubav: Zasitit ćeš se izlazaka i spreman si se smiriti i povući. Najbolje ćeš se osjećati kod kuće uz voljenu osobu. Oni koji su sami, ipak će više vremena provesti u društvu, a mašte ti neće imati granice. 

Karijera: Popravi ono što radiš tako da više surađuješ s drugima. Nisi bogom dan i spusti se na zemlju. Preispitaj se. 

Zdravlje: Odi u prirodu.

via GIPHY

Škorpion

Ljubav: Ponekad su dovoljni i mali koraci kako bi osvojio nečije srce. Budi diskretan i gotovo nevidljiv, a kada se počnu vidjeti rezultati, druga osoba će shvatiti da si baš ti ono što je tražila. 

Karijera: Imaš osjećaj da te svi pritišću, ali zapravo je vrijeme novih izazova koje moraš prihvatiti da bi došao do boljih rezultata. Budi borac u ovoj borbi. 

Zdravlje: Uživaj u životu i ljubavi.

via GIPHY

Strijelac

Ljubav: Odoljet ćeš svakom iskušenju, znaš što tražiš i toga se držiš. Oko toga ćeš biti u pravu. Osoba koju sad osvojiš znat će da si ozbiljan i zbližit ćeš se s onima koji žele isto. 

Karijera: Pomozi onome koji tek uči i počinje s poslom. Neki će tražiti posao negdje sasvim daleko, moguće i na drugom kontinentu. 

Zdravlje: Budi ono što jesi i slijedi svoj put.

via GIPHY

Jarac

Ljubav: Ide ti sve bolje i bolje. Lijepe ljubavne prilike su pred tobom i vrijeme je za druženje s dragim osobama uz dobru zabavu. Pokreni se i idi među ljude, pogotovo ako nisi u vezi. Budi miran i staložen onako kako to znaš i sam. 

Karijera: Htjet ćeš uložiti financijski. Želiš ispitati neke neispitane stvari. Možda ćeš uspjeti doseći svoje snove na potpuno neočekivan način. 

Zdravlje: Vjeruj svom instinktu. 

via GIPHY

Vodenjak

Ljubav: Dani su kada imaš priliku učvrstiti svoju vezu. Porast će ti ljubavno samopouzdanje, a ako si sam, prema osobama drugog spola nastupaš sigurno. 

Karijera: Ulaži novčano. Očekuj neočekivano. 

Zdravlje: Opušta te kupanje u kadi.

via GIPHY

Ribe

Ljubav: Uživat ćeš s partnerom u tišini i samoći. Bit ćete na vama poznatim mjestima, nećete se baš pojavljivati u javnosti. Oni koji još traže srodnu dušu neće mnogo izlaziti, pa će najvjerojatnije ostati sami. 

Karijera: Proširit ćeš svoje granice i usmjeriti sve na širenje horizonata. 

Zdravlje: Uzmi savjet od prijatelja.

via GIPHY

 

Savršena kombinacija: 6 načina kako isfurati sako

Ekipa došao je i taj dan, pomozite izabrati novi logo serije Isti san! 

 


 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • kbc74dnr1992

    nikad se neću zasititi izlazakaaaaaaaa
  • Avatar Melliii

    Melliii

    Izgleda da opet moram biti borac. A nista, idemo!!!