Prvi 986 pregleda 28. ožujka 2019.

Najveći photoshop failovi slavne Kardashianke

chrisappleton1/Instagram

Možda je mislila da nitko neće skužiti, ali fanovi je drže pod 'povećalom'

Kad je netko toliko popularan kao što je Kim Kardashian onda može očekivati da će biti pod posebnim povećalom javnosti. No, Kim ponekad zaboravi da će svaka njena greška odmah biti uočena. Kako piše Cosmopolitan ova reality zvijezda dosad je skupila duži popis photoshop failova, a ovo su najbolji:

1. Tamnija koža

Promovirajući svoju novu beauty liniju Kim je objavila fotografiju na kojoj joj je koža tamnija. Ljudi su odmah počeli komentirati kako ima tamniju kožu nego inače, a ona se pravila 'luda'.

 

2. Iskrivljeni ormar

Ili ona ima neki posebni ormar koji je iskrivljen ili je gadno pretjerala s photoshop stanjivanjem. Mislimo da je ipak ovo drugo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

3. Dodavanje predmeta

Na staru fotografiju je dodala bočicu parfema i mislila da nitko neće skužiti. Nažalost za nju, skužili su svi.

4. Promjene kože i očiju

Kim je objavila fotku na kojoj si je promijenila boju očiju i dodala sjaj koži, a tu možda ništa ne bi bilo čudno da istu fotku (s manje photoshopa) nije objavio i njen frizer. Njegova ferzija je bila 'prirodnija' pa su svi skužili da je ona svoju retuširala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New Ultra Light Beams shadows and lip gloss available now on kkwbeauty.com

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

5. Neobičan auto

Okej!!! Ne razumijemo što se točno dogodilo automobilu iza Kim, izgleda pomalo zgnječeno... Nakon optužbi u Instagram komentarima, Kardashianka se branila da je uzela fotografiju od fana koji je valjda stavio efekt zrcala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Let’s March! @AMarch4OurLives @EveryTown (Wear Orange) 📸 BACKGRID

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

A koji Kimin fail je tebi najsmiješniji?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg ovo je presmiješno hahahaah xD