Prvi 1069 pregleda 06. veljače 2019.

Nakon 10 godina morat ćemo se oprostiti od ove serije...

abcmodernfam/instagram

Više nećemo gledati nove zgode Dunphyja, Pritchetta i Tuckera, ali ćemo moći pregledavati stare epizode...

Nakon više od 10 godina i 11 sezona tijekom kojih smo pratili njihove zgode i nezgode, serija 'Moderna obitelj' prestaje se snimati. Kako piše Elite Daily, televizijska mreža ABC najavila je gašenje serije nakon posljednje nadolazeće 11. sezone, a to bi za mrežu mogao biti dosta težak udarac s obzirom na to koliko im je serija donijela prihoda i nagrada.

Trenutno se u SAD-u emitira 10. sezona koja se počela prikazivati u rujnu i nastavit će se sve do svibnja. Nova i posljednja sezona trebala bi se početi emitirati tijekom jeseni, a za razliku od prijašnjih sezona koje su imale oko 24 epizoda, ova će imati samo 18.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There’s never a right time to say goodbye... Modern Family will be coming back for its 11th and final season.

A post shared by Daily Flash TV (@dailyflash.tv) on

Evo što je o kraju serije rekla jedna od glumica...

A kako vi podnosite ovu vijest? Mi smo prilično tužni, priznajemo...

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

 

 

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    A neee :(